עבור לתוכן

מפרט ב-1800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

זה מפרט שכבר שאלתי לגביו לפני זמן מה, אבל היות ואני מתכוון להזמין מחר אני מעוניין לדעת האם ישנם שיפורים כלשהם שאתם חושבים שניתן להכניס בתקציב. תודה לעוזרים.

1. מה התקציב המקסימאלי?

1750

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי, הדברים הכי מאתגרים שהמחשב יתמודד איתם הם משחקי פייסבוק/סרטוני יוטיוב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, מה"פ/אופיס לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS סניף ירושלים

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). SSD של 120 ג'יגה ולא הארד דיסק מכני.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

המחשב הוא עבור אדם מבוגר יחסית, חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים עד כמה שאפשר כדי שלא אצטרך לטרטר אותו/לגרום לו להיות תקוע בלי מחשב בגלל תקלות וכו', למרות שאף פעם אי אפשר לדעת באמת.

מפרט שעל רובו הומלץ לי בפורום:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪511

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪55

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪395

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪180

קשיח למחשב שולחני:

Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

סה"כ: ₪1805

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1769 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/1unsycwz

פורסם
  • מחבר
מפרט מצוין.

ממליץ להחליף כונן לCrucial m500 120GB בתוספת של 33 שקלים.

תודה, בעקבות התגובה שלך חיפשתי קצת על הכונן של קינגסטון וראיתי שיש הרבה תלונות על ירידה בביצועים משום שהם החליפו nand. אני אלך על הכונן שהמלצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים