עבור לתוכן

האם אתם חובבי מסיבות..?

האם אתם הולכים למסיבות במועדונים? 805 הצבעות

1. 1. האם אתם הולכים למסיבות במועדונים?

• לפעמים
    • לא טיפוס של מסיבות
    • כן זה הכי כיף בעולם!
    • רק במועדונים כמו: האומן,קמפוס וכו..
    • אני יחצ"ן איך לא!
    • אין לי כסף מיותר!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

טעות בידך !

יש מסיבות טובות עם סלקציה, ואין ערסים

אני מניסיון יש לי טריק להרחיק ערסים אני פותח חדר של 50-70 איש

רק רוק-זה גם מושך אנשים וגם מרחיק ערסים, במקרה שערס בא

אומרים "מסיבה סגורה" או "הומאים ולסביות" האחרון ממש מבריח אותם :)

• תגובות 54
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פששש ואני חשבתי שגזענות (אתה יכול להגיד שלא אבל זה ככה) זה לא בסדר פה אבל שיהיה, כי זה הודעה מגעילה לאללה "כמה אנשים שחומי עור אפשר לראות במסיבה אחת, אלוהים ישמור. רק איזה 20-30 רוסים מתוך 1700 אנשים...." בחיים לא הייתי אומר דבר כזה (סתם שתדעו אני "שחום עור") ואם הם לא אוהבים לצאת ו"השחומי עור" כן אוהבים...........

בכל מקרה אני יוצא לפורום לפחות פעמיים בחודש בימי חמישי, אני חולה על טראנס אוהב במיוחד את אסטריקס ואסרטל (מה שמבאס שאין שם הרבה בימי חמישי שפתוח רק האולם הגדול רוב הזמן יש ראפ מה שאני לא אוהב במסיבות) הולך עם חברים ובשביל בחורות (מה שלא חסר שם ה*נות של הבחורות שם ממש סבבה בכלל לא בעיה שיצא משהו), וגם בקשר לראפ אחרי איזה 10 טקילות (ווודקה לפני המסיבה) או איזה 3 ראשים הכל בא בסבבה (גם הבחורות, אמרתי איזה קלות הם שם?) ככה שסבבה לאללה להיות שם למרות שזה לא ברמה של הדום או TLV

אבל עדיין וגם אלה לא ברמה של מסיבת יער נדירה.

להוא שאמר כל חודש מסיבת טבע (lol פעם ראשונה שאני שומע שקוראים לזה ככה) לא ידוע שיש לי מסיבת יער טובה (ולא חובבנית) כל חודש, מאיזה אזור אתה אם אפשר לשאול?

פורסם

בעיה עם שחומי עור? תראה איזו שחורה אני בחיים לא תאמין שאני רוסיה.

שמע, אם אתה אוהב לדמיין שאתה באירופה ולראות רק בלונד בעיניים... אז אין לי מה להגיד לך. ערסים הם באמת חיה נפוצה בחיק ארצינו ולא כ"כ סימפטית אבל אין כלל צורך להגדיר את כל שחומי העור ככה כי זה פשוט נקרא להדביק סטיגמה. רוצה אני אראה לך ערסים מרוקאים עם עור כ"כ לבן שלא יבייש אף רוסי? חבר שלי הכי טוב תימני, יש בעיה עם זה? מפריע לך שחומי עור, טוס לאיסלנד.

פורסם

ובלי קשר...

חסר ערסים רוסים ?

פורסם

בעיה עם שחומי עור? תראה איזו שחורה אני בחיים לא תאמין שאני רוסיה.

babe את לא שחורה.. מתקרבת לשחומה קצת אולי, אבל גם לא ממש.. ;)

מצד שני אני לבן פולני כזה, ממש צחור.. חחחחחח.. :P

וזה נכון, לא כל שחומי העור הם ערסים כבדים, כמו שלא כל בהירי האור הם תמימים גדולים.. ולא חסרים ערסים שהם לא ממוצא מזרחי כלשהו ואין כאן סיבות להכליל.

פורסם
  • מחבר

ובלי קשר...

חסר ערסים רוסים ?

ת'אמת אין הרבה ..

מי היה באומן או בקמפוס ירושלים בפורים?..

פורסם

ובלי קשר...

חסר ערסים רוסים ?

לא אמרתי שלא, עד סוף י"ג הייתי במלחמה איתם, בסוף פוצצתי לאחד את השפה, ניערתי לו שן, ואחרי זה... הם גנבו לי את האותו. >:(

ורן, אתה שלגיה ממין זכר אבל אתה מזה לא תמים... :P ;D

פורסם
ובלי קשר...

חסר ערסים רוסים ?

חבר שלי רוסי אבל הוא מתנהג כמו מרוקאי אז אנחנו קוראים לו "ב?ב?ר" (Beber) ;D

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחח BEBER

לא הבנתי ממש אבל נשמע מצחיק!

פורסם

כנראה...

כול יום שישי אני במסיבות פרטיות נקרא לזה ככה... וזאת הפעם הראשונה שיצאתי מחוץ לעיר, כמה אנשים שחומי עור אפשר לראות במסיבה אחת, אלוהים ישמור. רק איזה 20-30 רוסים מתוך 1700 אנשים....

^אל תתיחסו להודעה כאל גזענות, פשוט ככה זה...

היו היה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים