עבור לתוכן

האם אתם חובבי מסיבות..?

האם אתם הולכים למסיבות במועדונים? 805 הצבעות

1. 1. האם אתם הולכים למסיבות במועדונים?

• לפעמים
    • לא טיפוס של מסיבות
    • כן זה הכי כיף בעולם!
    • רק במועדונים כמו: האומן,קמפוס וכו..
    • אני יחצ"ן איך לא!
    • אין לי כסף מיותר!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הייתי במוסד והיה סיוט!...

אני באתי בשביל הרחבה האלטרנטיבית והשתיה שהיתה בחינם והתאכזבתי. שתייה, מילא. המוזיקה ברחבה היתה לא משהו, סתם רוק-אם.טי.וי מעפאן. הלכתי שם לאיבוד ואיבדתי את מי שבאתי איתו, במהלך החפיושים נטפל אלי איזה קרציה מבסיס פיקוד העורף שנמצא בצמוד לבסיס שלי. גם ת"א הם לא עוזבים אותי בשקט... רציתי להביא לו מכות כי הייתי ממש במצברוח רע אבל אז אמרו בכריזה שמי שהולך מכות מעיפים אותו אז התבאסתי עוד יותר ואם זה לא מספיק, איזו כונפה זקרה לי סוכריה על מקל על הראש שנדבקה לי לשיער :'( היה נורא!

וכשכבר מצאתי את מי ומה שאיבדתי במקום המגעיל הזה, הוא אמר שאין לו כוח להיות שם יותר והיה רק 3, 3 וחצי בבוקר ולא היתה לי כוונה לחזור הביתה לפני 6. כל כך התאכזבתי... :dissappointed:

אם היה אי פעם מקום שהיה שווה ללכת אליו זה היה מועדון "זמן-אמיתי" תחת ההפקות של ערן נקש הדינוזאור האחרון. זאת לא היתה ההפקה המושלמת אולי, אבל הטובה מבין ההפקות הצולעות ביותר של הנקש הזה, תודות למקום ולעובדה שהיה להם את הדי.ג'יי הכי טוב בתחום האלטרנטיבי, הרוק, הפאנק, אוי! ומטאל. גם הקהל היה יותר טוב פעם, לא ילדים קטנים מתלהבים עם ראסטות, מכנסיים של איקס-בוי ופירסינג ב.... שאומרים שהם פאנקיסטים והם מגניבים. אןי גודס.

• תגובות 54
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה"זמן" היה נחמד, הדיפ היה נחמד בתחילת דרכו (לפני שלוש שנים בערך), אבל ת'כלס לא נשאר לי לאן ללכת מלבד להופעות, כי מועדונים טובים בקו המוסיקלי הזה אין ממש. ולמסיבות של ערן נקש אני לא חוזר, עד שישים סוף לקייטנה.

פורסם

agreed about the marked spots...

ת.ז. שלי אם למישהו אכפת,גיל 13 מסיבות,פה ושם, השנה הפצצות (זה מה שקורה שלחברים יש רישיון)

בכל אופן,מישהו היה פה בטרמינל אתמול?

הייתי בטרמינל, לא חיכיתי בכלל עד הכניסה,

נסענו לאומן, ובדרך פתאום 2 חברים שלי וחברה של אחד מהם החליטו שלא רוצים, אז בעע...

פורסם

חזרתי עכשיו מה TLV, היה לא רע.

באתי, רקדתי איזה שעה-שעתיים ואז תפסתי לי פינה ליד הדלת וישנתי... הייתי כ"כ כ"כ עייף... נרדמתי באוטובוס בדרך להסעה לת"א :-\

מי שהיה וראה אותי (טאזוק?), לבשתי גופיה לבנה, ג'ינס, קצת איפור ונצנצים לכבוד פורים, וכובע קאובויאים ורוד 8) הייתי עם בלונדה פיצית כל הערב :P

באנו ככה ב12 רקדנו עד 5 וחצי לפנות בוקר עד שכבר לא הרגשתי את הרגליים... התאור של הבגדים שלך הוא של חצי מהאנשים שהיו שם ;D

ת'אמת היה נחמד מאוד אישית אני הולך יותר בשביל הבנות והחבר'ה כי המוזיקה שאני באמת אוהב את PsyTrance שלשם מגיעים רק סטלנים...

פורסם

שמע אחי אני יודע שזה כיף רק בשביל לפגוש אנשים ולהכיר בנות....

אבל אני שמתי לב למשהו !

בנות שוות מסתובבות רק עם ערסים שזה עצוב לדעתי גם אתם שמתם לב לזה...?

ממש לא...! תוריד את זה מהראש שלך.

כנס למועדון, שתה קוקטייל, תשתחרר ותתחיל עם כל מה שזז (טוב לא בדיוק כל מה שזז).

פורסם

Spiritus צודק במעדונים זה ממש לא ככה..

פורסם

במועדונים הן יותר ביצ'יות, יש להן בחירה עצומה יחסית לימים רגילים ובחורה שהייתה נותנת לך ת'טלפון שלה סתם אם נפגשתם ברחוב - יכולה לא להסתכל עליך בכלל במסיבה...

ת'אמת היה נחמד מאוד אישית אני הולך יותר בשביל הבנות והחבר'ה כי המוזיקה שאני באמת אוהב את PsyTrance שלשם מגיעים רק סטלנים...

דווקא לא היו האוסים מעפנים כמו בדר"כ במסיבות כאלה, היה מצב להתפרקות איתם. ולצערי אין פה בכלל מסיבות של טראנסים... :-\

פורסם

אנשים! כל מי שמגדיר את עצמו חובב מסיבות חייב לבקר באיביזה למרות שכבר שנים אומרים שהמקום לא כמו שהיה לפני שנים אך הייתי למשך שבוע בקיץ הלפני אחרון ונהניתי מכל רגע, מסיבות, חופים מדהימים, בנות והארגון אך הארגון פשוט להתענג. המוזיקה מדהימה המועדונים מושקעים עד הפרט האחרון הבליינים מתנצלים לפעמים גם על זה שנשפו בטעות בכיוונך על רחבת הריקודים פשוט סוף הדרך. תענוג לא זול אך שווה כל גרוש.

פורסם

במועדונים הן יותר ביצ'יות, יש להן בחירה עצומה יחסית לימים רגילים ובחורה שהייתה נותנת לך ת'טלפון שלה סתם אם נפגשתם ברחוב - יכולה לא להסתכל עליך בכלל במסיבה...

דווקא לא היו האוסים מעפנים כמו בדר"כ במסיבות כאלה, היה מצב להתפרקות איתם. ולצערי אין פה בכלל מסיבות של טראנסים... :-\

סתם הערה: אומרים טראנס. לא טראנסים. כמו שלא אומרים פופים, ראפים ודאנסים.

ואם כבר טראנס, קבלו תמונה שהכנתי לא מזמן. חולה על אינפקטד !!!!

פורסם

לא יודע מה איתך, ספיריט, אך מלבד טראקים בודדים מהדיסק הראשון באלבום האחרון שלהם, C.V, הם די "איבדו את זה".

הנסיון שלהם לאמביינט לנו ת'ראש לא עלה כ"כ יפה.

השחרורים הישנים שלהם... אךךך... קלאסיקה.

נ.ב, גם אסטרל היו אלוהיים... אך נפלו גם כן עם סוף התשעים, כששחררו את Another World.

מלבד - Visions Of N.A.S.C.A, Searching for U.F.O's, Tryptomine Dream ו Still On Mars... בעע.

לעומת זאת, הם די פיצו על כך כששחרו את Amen, אמנם סגנון שונה, אבל הם לא אכזבו יותר מדי.

פורסם

ואני לא יודע מה איתך, אבל אחרי ששמעתי את הלאבום האחרון אין ספור פעמים,אני יכול להגיד לך

שהדיסק של הטראס דיי טוב ברובו. Albibeno טראק ענק, ועוד כמה. הדיסק השני פשוט ענק.

אינפקטד שינו סגנון באלבום האחרון, היו כאלה שקלטו ואהבו והיו כאלה שלא. זאת לא חוכמה להשוות

כל יציאה שלהם לאלבומים הישנים שלהם כמו Classical Mushroom הנצחי.

פורסם

יום שבת הייתי בטראק בטבריה, היה חרא.

דחסו 1700 איש למועדון שתומך ב1000 איש, "ערסי צעצוע" בגובה של הזין שלי רצים לכול מקום, צפוף ואי אפשר לרקוד וכו וכו'.

מזל שחואן ורדרה הופיע, הלייב מיקס לSpiritual Healing מדהים.

עריכה: Albibeno אכן מדהים, Elation Station, Drop Out, Shakawkaw, Elevation קטעי אמבינט/צ'ילאוט/איך שזה לא יהיה מדהימים גם כן.

פורסם

דחסו 1700 איש למועדון שתומך ב1000 איש, "ערסי צעצוע" בגובה של הזין שלי רצים לכול מקום, צפוף ואי אפשר לרקוד וכו וכו'.

חשבתי שכל מסיבה שאינה אלטרנטיבית / גוטית זה ככה היום... ;D

פורסם

כנראה...

כול יום שישי אני במסיבות פרטיות נקרא לזה ככה... וזאת הפעם הראשונה שיצאתי מחוץ לעיר, כמה אנשים שחומי עור אפשר לראות במסיבה אחת, אלוהים ישמור. רק איזה 20-30 רוסים מתוך 1700 אנשים....

^אל תתיחסו להודעה כאל גזענות, פשוט ככה זה...

פורסם

כן אלא אם כן הולכים למסיבות בקיבוצים הקטנים, או לאלטרנטיבית/רוק, רוב הסיכויים שאחוז הערסים יהיה גבוה.. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים