עבור לתוכן

Unlimited - נפתחה ההרשמה לרשת של חברת החשמל

Featured Replies

פורסם

למי שלא מכיר חברת החשמל פותחת רשת של סיבים אופטיים אשר על גביה (לפי התכנון) הם היו אמורים לתת תשתית שלישית בארץ לאינטרנט.

בדיעבד היום נפתח האתר שלהם (עומס כבד קצת סבלנות זה יעלה) http://unlimited.net.il

מה שהם מציעים זאת התקנה חד פעמית > לאחר מכן בוחרים באתר של השירות את הספק שאתם רוצים (אינטרנט \ טלפון \ טלוויזיה) ואוטומטית זה יעדכן את השירות על גבי התשתית שלכם. בשירות לא יהיה ספקית לתשתית ולISP בנפרד זה יהיה ביחד.

הם מציעים חיבור סימטרי!! (העלאה והורדה זהה) עד למהירות של 1 ג'יגה\ביט.

כרגע באתר יש הרשמה למעוניינים ולפי הכמות של ההרשמות והאיזורים שבהם הם מרוכזים ככה תיפרס הרשת קודם באזורים האלו אז אם זה מעניין אתכם תירשמו שם.

כתבה בYNET:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4521729,00.html

כלכליסט:

http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3631584,00.html

פורסם

על פניו - הרעיון מבורך! אני בספק שיצליחו לספק את המהירויות הללו באופן יציב, בייחוד לחו"ל וקצת מפתיע אותי שהמחירים כה נמוכים. עסקים משלמים עשרות אלפי שקלים בחודש למהירויות כאלו לבזק והוט.

מה שמשמח אותי - העובדה שלא תהיה עוד הפרדה בין התשתית לספק וניתן להתחבר ולהתנתק בקלות דרך האתר שלהם.

כל זה טוב ויפה - אבל לא נאמר כלום על ציוד הקצה בבית הלקוח. אילו מודמים יסופקו? האם הם יהיו בעלות חודשית או בהשאלה? מה נעשה עם ראוטרים?

לא נתנו צפי לסיום הפריסה - שנה? שנתיים? עשרים שנה?

פורסם
  • מחבר

מבחינתי שני דברים מבורכים מהסיפור הזה,

1. טכנולוגיה שלישית שתתחרה בשתי הקיימות בתחום של ספקי תשתית > יותר מתחרים = יותר טוב לצרכן.

2. פעם ראשונה שאני נתקל בחבילת גלישה סימטרית.

בכל מקרה אני בטוח שזה לא יהיה על המקסימום בהתחלה אבל אם אני משלם נאמר את אותו סכום שאני משלם היום ובפועל מקבל יותר רוחב פס ועוד סצורה סימטרית אז למה לא...

פורסם

בכל אופן כרגע אתר ההרשמה לא פעיל.

אני מקבל הודעה: [h=1]Server is too busy[/h]

פורסם

אני מקבל הודעה דומה

פורסם

100 מגה סימטרי ב-115 שקל לחודש?? חלום!

זה זול יותר מכמה שעולה היום 100 מגה רגיל לתשתית+ספק!

פורסם

איפה רשום שזה כולל ספק? :smiley7:

פורסם

בכתבות.

פורסם
  • מחבר
100 מגה סימטרי ב-115 שקל לחודש?? חלום!

זה זול יותר מכמה שעולה היום 100 מגה רגיל לתשתית+ספק!

אל תשכח שצריכים להצטרף עוד מתחרים אז סביר להניח שהמחירים ירדו כאשר תיהיה תחרות גדולה יותר בגזרת הספקים.

פורסם

מה עם הגיימרים? יש חבילת עם פינגים נמוכים או שבמקרה הזה לא צריך?

פורסם

תתעורר, אין דבר כזה "חבילת גיימר", זאת פיקציה. הם מוכרים לך אוויר.

הם לא נותנים לך שום עדיפות טכנולוגית, הם פשוט פוגעים בכל השאר...

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

באתר שלהם אין עדכון/חדשות מאז ה20/5/14.

פורסם

ב HT מישהו כתב שהם עצרו את כל העבודות בגלל המבצע בעזה ורק בימים האחרונים הם חזרו לעבוד בבאר שבע, תל אביב ועוד כמה מקומות (למה לעצור ולא לעבור לירושלים/צפון?). לפי מה שכתוב שם בחלקים מבאר שבע יהיה אפשר להתחבר בקרוב (כרגע מחוברים של כמה עסקים ואנשים לצורך בדיקות). נכון לרגע זה נראה כאילו מי שגר בירושלים או בצפון לא יראה את התשתית הזו בשנים הקרובות...

ההשקה הזו זה הדבר הכי גרוע שראיתי בחיים שלי, עד שהם באמת יתחילו לספק משהו כולם ישכחו מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים