עבור לתוכן

מפרט מחשב סופי ב-6000 שח, הצעות לשינוי??

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה, אחרי שבועיים של ניסיונות אני ניגש לקנות סופסוף את המחשב החדש ב-KSP (מה לעשות זה ממש קרוב לבית..)

ורציתי לדעת אם יש איזה הערות או דברים שכדי לשנות ברגע האחרון לפני ההזמנה??? (אני די סגור על המסך אז פחות להעיר עליו כי הוא בדיוק מה שאני צריך... והדבר שאני הכי לא מבין בו זה אם הספק טוב מספיק??) ::)

מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box)

לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL

זכרונות DDR 400 512MB A-DATA

דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA

כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB

כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44

כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF

צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16

ציוד רשתות On Board 1000

מארזים ATX FullTower Supertalent alum.

מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb

עכברים MS Optical + roll

רמקולים 400 W

מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat

כולל הרכבה

מחיר 5849 ¤

ובנוסף אני קונה את הספק HEC 300ER דרך נעה-קומפ בעוד 115 שח.. סה"ך 5965... שווה??? ???

פורסם

לדעתי תחליף זיכרונות לסמסונג, מיקרון, קינגסטון משהו כזה...

ודיסק קשיח אני הייתי לוקח W.D או Maxtor כי אני זוכר שהייתה סידרה דפוקה של IBM או משהו כזה...

חוץ מזה הכל סבבה אני חושב 8)

פורסם

HD תחליף ל-WD או MAXTOR. ההארד דיסקים של HITACHI הם IBM לשעבר ועל כן אינם מומלצים. כנראה ש-HITACHI תיקנו את הבעיות של IBM, אך עדיין מוקדם מדי לדעת.

תחליף למסך טוב יותר שכן הנ"ל ביזיוני חלש ביותר. מדוע אתה סגור עליו?

ספק רק כדי להיות בטוחים, הייתי ממליץ לקחת 360W של TT בכ-260 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי הזכרונות לא רעים בכלל להתחלה, והמסך שכתבתי מספיק למה שאני מחפש... (הוא בדיוק ברמה של ה-753DXF - מריץ 1024 על 768 ב-85 הרץ). הדיסק הקשיח הוא SATA ולהחליף אותו ל-WD יעלה עוד 100 שח שאני מעדיף לא להשקיע... שמעתי על זה ביקורות לא רעות בכלל האמת.

רק רציתי לדעת עוד אם הספק הזה מספיק למחשב או שעדיף את ה-TT בסביבות 190 שח (אני מעדיף לא להשקיע יותר מ-200 בספק)

פורסם

אי אפשר לדעת אם הספק יספיק אבל לא כדאי לקחת סיכון אני האיתי הולך על הtt למרות שהוא יותר יקר.וגם האיתי מחליף את ההרד דיסק למרות שבעיקרון HITACHI תיקנו את הבעיה אבל אני האיתי הולך על משו בטוח יותר.

פורסם
  • מחבר

בשביל הבטחון יש לי ביטוח (לשנה לפחות) השאלה לגבי הספק היא, האם ה-TT 300W יותר טוב מהספק של HEC

והאם 300W זה מספק להחזיק כזה מחשב גם ללא OC???

פורסם

לדעתי אתה הולך על הגבול הדק עם הספק הזה..

המחשב דיי חזק והייתי ממליץ על ה-TT360 מאיפשהו..

כמו כן הייתי ממליץ על כוננים וציוד היקפי שחורים שיתאימו למארז הצבעוני שלך.

וכמו כולם - יש סיבה ש-HITACHI יותר זולה מהמתחרות.. וזה השם הרע שיצא ל-IBM.

פורסם

תחליף הארדיסק ל80GBSATA של MAXTOR או SEAGATE בתוספת 20-40שקל... זה דבר ראשון , ספק כוח אני מאוד מאוד ממליץ לך ללכת לזיגזאג ופשוט לקחת ספק , או להזמין ספק , אתה פשוט חייב משהו יותר איכותי וחזק.

פורסם

הדגם המומלץ של HEC הוא 300AR-T ולא ה-ER הזול.

פורסם
  • מחבר

ההבדל ביניהם הוא רק בזה שה AR-T שקט יותר מה-ER הרגיל... לא משנה לי ככ האמת

פורסם

מכוון שהבנתי שאתה יכול לקנות את המחשב הNOACOMP , בניתי לך מפרט משם... והנה לך התוצאות , אומנם הכרטיס מסך פחות חזק , אבל זה לא משמעותי במיוחד שכן , הוא כרטיס מאוד חזק ובטח ובטח שהוא יספק אותך.

דגם מחיר כמות

AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1430 ¤ 1

ALBATRON K8X800 Pro 660 ¤ 1

TWINMOS DDR 512MB 400mhz 490 ¤ 1

MAXTOR 80/7200 SATA 8MB 515 ¤ 1

CLUB3D FX5900XT 128MB 1175 ¤ 1

DVD SONY 16X48 185 ¤ 1

SONY 52X32X52 OEM 205 ¤ 1

כונן דיסקטים 1.44 40 ¤ 1

ANS 8652L 160 ¤ 1

Thermaltake TT360AD 2-fan PFC 295 ¤ 1

LG T710BH 810 ¤ 1

מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי 135 ¤ 1

אתה מקבל כאן מקלדת+עכבר יותר טובים , מסך יותר טוב , לוח אם יותר טוב , זיכרונות יותר טובים וגם צורב וDVD נפרדים(אין בנועה COMBO) , רק הכרטיס מסך טיפה פחות טוב , אבל אני בטוח ב90אחוז שגם איתו אתה תסתדר ותהנה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה.. סטינגר תודה על ההצעה אבל אני באמת חושב שאין מקום בשבילה כי רוב הדברים במפרט שלי די שווים או אפילו יותר טובים (מארז..)

לגבי הספק, שום אני שואל מה עדיף 300W של HEC או 400W-450W ג'נרי ???

פורסם

אני מסביר לך שלא זה ולא זה , תקשיב , המארז לא יכול להיות פחות טוב לדעתי , כל מארז יהיה טוב באותה מידה , הכי חשוב זה הספק , וכאן יש לך ספק איכותי מאוד! וגם הלוח אם יותר טוב והזיכרונות. והמסך והמקלדת והעכבר גם יותר טובים , אני לא מבין אותך , זה מפרט יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים