פורסם 2014 במאי 1811 שנים שלום אני בימים הקרובים ממש קונה מפרט שבנו לי פה באתר, אבל אני עדיין כל הזמן מסתכל ובודק מכייון שלא בטוח שתיהיה להם בחנות את כל החומרה שאני רוצה.בעיקרון אני רוצה את Asus gtx 780 oc 3gbאבל אם לא יהיה להם אז אולי זאת אלטרנטיבה טובה? Asus Radeon R9 290x direct cu2 oc 4GBאיזה מהם יותר חזק?
פורסם 2014 במאי 1811 שנים לא, זאת לא אלטרנטיבה משתלמת. אם לא יהיה ASUS תיקח 780 של Gigabyte הוא אפילו טיפה יותר זול.
פורסם 2014 במאי 1811 שנים הם די דומים בביצועים, יש משחקים שאחד יותר טוב ויש כאלה שהשני יותר טוב. אבל ב Radeon אין PhysX הוא חם יותר, צורך יותר חשמל ויקר יותר.
פורסם 2014 במאי 1811 שנים מחבר כן אני מודע ל gigabyte אבל הasus פשוט עושה לי את זה, אתם יכולים להבין , פשוט איך שהוא נראה, לא יודע איך להסביר את זה , יכול להיות שזה קצת שטחי לבחור בו בגלל החיצוניות שלו ( אני יודע שהפנימיות חזקה)
פורסם 2014 במאי 1911 שנים במידה והמחיר לא משנה ואתה לא רוצה ללכת על ה ti. אז יש לך את ה 780ghz הזה:http://www.tms.co.il/product/13118שהוא בעצם ה 780 (לא ti) החזק בעולם. הוא גם קריר מאוד במאמץ מלא ולדעתי נראה מעולה (-:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.