עבור לתוכן

שדרוג מעבד+לוח - עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי

אני שוקל למכור ולהחליף את המעבד והלוח הקיימים שלי (i3 2100+H67) ב-AMD A6-6400K ולוח A88X לצורך שיפור של ניגון סרטי 1080P - התקציב גג 700 ש"ח.

יש לכם הצעות ?

פורסם

מה הבעיה הם המפרט הקיים? הוא אמור לנגן סרטים בלי בעיה.

אנא כתוב את המפרט המלא שלך.

פורסם
  • מחבר

הוא כתוב בפרופיל שלי <-

תוסיף רק HDD מכני

פורסם

לא צריכה להיות בעיה לנגן 1080p עם המפרט הזה

איזה בעיה יש?

נערך על-ידי Nihility

פורסם

ברמה עקרונית הוא אמור להריץ 1080P בכיף, השאלה מה מותקן על המחשב (איזה זבל) אולי תוכנת הורדות שעובדת ועושה בעיות?

אולי הארדיסק קצת מזייף?

בכל מקרה בסכום נמוך אתה יכול לקנות כרטיס מסך פשוט שיריץ לך סרטים חלק.

פורסם
  • מחבר

צודק ^

יכול להיות שזה הגדרות של הנגן

בכל מקרה אני מתכנן לקנות השבוע SSD ככה שבטוח יהיה שיפור כלשהו

פורסם

אני לא חושב שיש טעם לשים סרטים (וקבצי מדיה באופן כללי) על כונן SSD, אלא אם כן אתה עורך אותם וצריך לעבור מנקודת זמן אחת לאחרת במהירות. דיסק קשיח רגיל בעל 7200rpm או אפילו 5400rpm אמור לספק קצב גישה סביר ביותר לצורך ניגון סרטים.

סיבה נוספת שבגללה לא רצוי לשמור קבצי מדיה על כונן ה SSD היא שמספר הכתיבות לכונן ה SSD הוא מוגבל. אם אתה כל פעם תעתיק קבצי מדיה גדולים לכונן ה SSD, תצפה בהם, תמחק, תעתיק קבצי מדיה אחרים במקומם וכו', הרי שהדבר יוסיף ל"שחיקה" של כונן ה SSD. יש לציין שלמרות שמספר הכתיבות לכונן SSD הוא סופי, עדיין הכונן אמור לתפקד במשך כ-10 שנים בקצב כתיבה מסויים ליום (המספרים המדוייקים תלויים בדגם הכונן כמובן), כך שתיאורטית לא אמורה להיות בעיה ונושא ה"שחיקה" לא אמור להדאיג אותך, אבל מבחינתי זה גם שיקול.

פורסם
  • מחבר

הוא אמור לשמש בתור כונן ראשי בגלל ביצועים ושקט שממש חשוב שלי

מדי כמה ימים יהיה לו מאמץ בטורנט - חוץ מזה שום דבר מיוחד

ו-10 שנים זה הרבה יותר ממה שהוא יחזיק אצלי

פורסם

כונן SSD מיועד להיות כונן ראשי, אבל לדעתי את כל ההורדות יש לשמור בכונן מכני ולא בכונן SSD - גם כי הנפח שלו קטן יותר וגם, כי הדבר יביא לשחיקה מהירה יותר, כמו שציינתי קודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים