עבור לתוכן

איזה כרטיס קול יתאים ל Z-640

Featured Replies

פורסם

באודיג'י יש תוכנה שנקראת CMSS, שמשמיעה סטראו (2 רמקולים) על סראונד (5 רמקולים ומעלה).

פורסם
  • מחבר

לאוריפ

אתה חושב שיש אתזה גם בAUDIGY הרגיל כי אין לי תקציב לZS ואני די רוצה לישמוע מוזיקה בכולם אפילו שהם ישמיעו את אותו דבר כמו לחבר 4 רמקולים לכרטיס קול OB

אני אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר לגבי עזרה במיקום של הרמקולים לי אין שמץ איך כדאי וצריך למקם אותם אפילו אחרי חיפוש מעמיק לא מצאתי תשובה נורמלית לצורך הזה תודה

פורסם

עדיף שתפתח ת'ארד חדש לנושא, וגם תצרף את התמונה!

השתי רמקולים הנוספים ב-7.1 נכסים ישירות מאחוריך במקביל לסנטר וע"י כך בעצם יוצרים מעגל כמאת שלם של 360 מעלות של סאונד.

ה2 הנוספים ממש לא(!) נכנסים מאחוריך. זה 6.1 (5.1+סנטר אחורי) וב7.1 הם נכנסים כסנטרים צדדיים (אחד מימין אחד משמאל) כלומר:

מלפניך 3 רמקולים (פרונט שמאלי פרונט ימני ופרונט סנטר) 2 מאחוריך (סראונד שמאלי וסראונד ימני) ושניים מהצדדים (side left+side right)

פורסם

פשוט מאוד תפעיל foobar2000 (וחסר לך שכבר אינלך אותה!) עם הפלאגין של stereox2 ואתה תשמע בכל הרמקולים לא משנה איזה כרטיס כל ישלך (בתנאי שכל הרמקולים יהיו מחוברים אליו כמובן)... צריך בנוסף לכך לציין ששתי הדרכים הנוספות והיחידות לשמוע מוזיקה ב-DD אמיתי זה או לשמוע דיסק A-DVD או להשתמש ביציאה הדיגיטלית והקידוד סאונד סטרום של הלוחות Nforce2....

נ.ב

לכל כרטיסי קריאטיב יש את התוכנה הנ"ל (CMSS)...

פורסם

ה2 הנוספים ממש לא(!) נכנסים מאחוריך. זה 6.1 (5.1+סנטר אחורי) וב7.1 הם נכנסים כסנטרים צדדיים (אחד מימין אחד משמאל) כלומר:

מלפניך 3 רמקולים (פרונט שמאלי פרונט ימני ופרונט סנטר) 2 מאחוריך (סראונד שמאלי וסראונד ימני) ושניים מהצדדים (side left+side right)

בוא נסכים שאתה בעצם יוצר מעגל?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים