עבור לתוכן

כונן קשיח חיצוני לא מאתחל

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי הארד דיסק של WD והכל היה עובד כמו שצריך בלי בעיה.

לפני כמה ימים הארד דיסק שלי נפל ממצב מאונך למאוזן.

אבל כשחיברתי אותו למחשב הוא עדיין עבד והראה לי את כל התוכן שיש בו.

אחרי מספר שעות של שימוש לקחתי אותו למחשב אחר, ופתאום באמצע פרק של סדרה זה נעצר ומשום מה הפסיק לעבוד.

כמובן שהוצאתי שוב והכנסתי שוב לאותו מחשב כדי לראות שוב את הפרק, אבל מה שקרה זה שפתאום המחשב לא קרא לי את התוכן שיש בהארד דיסק.

החזרתי את הארד דיסק למחשב שלי שבו הוא עבד, ושוב המחשב לא קרא לי את התוכן, ואני מדגיש את התוכן.

למה? כי כשאני נכנס למנהל ההתקנים אני כן רואה שהמחשב מזהה אותו והוא רק שם מעין סימן קריאה צהוב לידו. ניסיתי לחפש מספר פתרונות ברשת, אך לא מצאתי משו.

-ראוי לציין שיש לי 1500 ג'יגה של חומר, תמונות סרטים וסדרות ועוד כל מיני עבודות וכו'.

- בנוסף המחשב בכל פעם שאני מדליק אותו ומזהה אותו מבקש ממני לאתחל את הדיסק כדי שהוא יפעל, אך אני מעדיף לנסות לפתור את הבעיה כדי שאוכל לשמור על החומר שלי.

- דבר אחרון, יש מעין רעש מוזר כזה שמגיע מהארד דיסק הפנימי של המכשיר. יכול להיות שזה רעש נורמלי ואני סתם לא התייחסתי לזה עד היום, אך בכל זאת אני מציין את זה.

האם אפשר לעזור ולהחזיר לי את מה שהיה בתוך ההארד דיסק?

תודה על העזרה.

[TABLE=width: 100, align: center]

[TR]

[TD]*עדכון נוסף, המחשב כל הזמון עושה את הרעש של חיבור מכשיר למחשב, ואחרי מספר שניות רעש של הוצאת המכשיר (אתם יודעים הרעש הזה שמחברים יו אס בי ומוציאים) עכשיו כשהוא עושה את הרעש אני מצליח ללחוץ על אתחול הראד דיסק, אבל כשאני לוחץ אז הוא כבר לא מוצא

את הכונן כי כאילו הוצאתי אותו מהמחשב, למרות שהוא מחובר כל הזמן.

מה לעשות?!!

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם
  • מחבר

כן.

זה נקרא wd my book 2TB

פורסם

אז יכול להיות שהבקר במארז נפגע. תבדוק את הדיסק בחיבור ישירות לפורט SATA אצלך בלוח אם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים