עבור לתוכן

המלצה לקניית מחשב נייד ב - 2500 +-

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש מחשב נייד שמחירו סביבות 2500 ₪, אפשר למתוח למעלה אבל אם אפשר שלא אז עדיף. אני לא בקי במחשבים אבל לפני שפניתי אליכם קראתי המלצות בפורום ולמדתי מעט. אשמח אם התגובות שלכם יהיו ברורות גם למי שלא מבין בתחום, תודה :cheesy:

מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות

* מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות.

* גודל המסך? 13-15 מצד אחד אני מעוניין במחשב קל, מצד שני אני רוצה שהמסך יהיה מספיק נוח לעבודה עם "וורד". אחרי שראיתי ניידים בחנות אני נוטה ל 13 או 14, אבל אם יהיה 15 במשקל קל אז למה לא.

האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי מט

* רזולוציית המסך? שיהיה מספיק טוב לצפייה בסרטים

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא

* משקל רצוי? כמה שפחות

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? לא הכרחי (למה זה משמש?)

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי 500. לגבי הסוג, קראתי על ההמלצות לSSD וחשבתי (אשמח להכוונה) שאם אקנה מעבד I3 ואוסיף בעצמי SSD, אזי המחשב יהיה מהיר יותר וזול יותר ממעבד I5 ללא SSD, נכון ?

* כונן אופטי? לא הכרחי

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, (נוסע לשנה לאירופה)

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא,

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? התרשמתי מהמחשבים של לנובו ואסוס, אבל אני לא באמת מבין.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר, עבור הצרכים שלי, וגם קל ככל שניתן

כשביררתי עם מכרים הם המליצו לי לקנות מחשב עם מעבד I5. משיטוט בפורום התרשמתי מההמלצות על לנובו ומהרעיון לשפר את ביצועי המחשב באמצעות הוספת SSD. האם לדעתכם מעבד I3 עם SSD יהיה מהיר וזול יותר ממעבד I5 ללא SSD. ראיתי גם שסדרות המעבדים של אינטל 3,5,7 מופיעות עם אותיות לידן U,M וכו', מה המשמעות שלהן ? האם זה מהווה שיקול מכריע כשאני בוחר נייד לצרכים שלי ?

תודה רבה

עמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים