עבור לתוכן

** נתוני מהירות LAN<->WAN

Featured Replies

פורסם

עם תחילת השיווק של מהירות DOWNLOAD של 200M על ידי הוט נשאלת השאלה לגבי היכולת של נתבים נפוצים לתמוך במהירות זו. בסקירות הנתבים שבצעתי ושניתן למצוא ב-LINK בקישור בחתימה יש מידע לגבי נתון זה. בנוסף, חלק מהחברות מפרסמות נתונים אלה באתר האינטרנט שלהם. כך למשל ב-LINK המצב תוכלו למצוא את המהירות המקסימאלית של נתבי TP-LINK בפרוטוקולים השונים. כדאי לשים לב שרק נתבים שיצאו בשנה האחרונה תומכים ב-200M.

http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=465

פורסם

אז יש לי שאלה על הקומבינציה של 1043 גרסה 1 + 6740U . לפי הטבלה ה PPPOE עובד על 76 מקסימום. האם זה אומר שעדיף להגדיר את ה6740U כנתב מחייג , לנטרל לו את הWIFI ולחבר לו את ה1043 כ static/dynamic IP ?

כרגע מותקן על ה1043 ddwrt . אולי פשוט יותר לקנות נתב חדש ואולי להשתמש ב1043 שיש לו 3 אנטנות כrepeater לסטודיו מתחת לבניין.

פורסם

מעניין מה היכולת של 1043 גרסא 1 עם openwrt

נערך על-ידי ירח אפל

פורסם
  • מחבר
אז יש לי שאלה על הקומבינציה של 1043 גרסה 1 + 6740U . לפי הטבלה ה PPPOE עובד על 76 מקסימום. האם זה אומר שעדיף להגדיר את ה6740U כנתב מחייג , לנטרל לו את הWIFI ולחבר לו את ה1043 כ static/dynamic IP ?

כרגע מותקן על ה1043 ddwrt . אולי פשוט יותר לקנות נתב חדש ואולי להשתמש ב1043 שיש לו 3 אנטנות כrepeater לסטודיו מתחת לבניין.

שווה לבדוק את שני המצבים ולראות באיזה קונפיגורציה מקבלים תוצאות יותר טובות. קח בחשבון שאין 100M אמיתי בבזק ובדרך כלל לא עוברים את ה-65M עד 70M כך שלא בטוח ה-1043 יהפוך לצוואר הבקבוק.

פורסם
  • מחבר

אם אתה בקושחה המקורית - לא תוכל לנצל את מלוא ה-200M. בקושחות צד שלישי תוכל לסחוט קצת יותר.

פורסם

אבל שים לב שאת האפלואד של ה5 מגה כן תוכל לנצל

פורסם

האמת שאפשר לבדוק את זה בקלות על הציוד עצמו אם לחבר מחשבים משני הקצוות.

פורסם
אם אתה בקושחה המקורית - לא תוכל לנצל את מלוא ה-200M. בקושחות צד שלישי תוכל לסחוט קצת יותר.

אני חושב שבמקרה של חיבור ללא חיגן כמו בהוט אפשר לעשות את הבדיקה בלי בעיות במידה ויש לך שני מחשבים עם 1gbps . אפשר להגדיר מחשב אחד כgateway לנתב ואז איכשהו לעשות בדיקת מהירות. עדיין אתה בטח תדע איך עושים את זה יותר טוב ממני. חשבתי אולי לבדוק אם יש סימולטור PPOE אבל נשמע לי די מסובך.

עריכה

האמת שאפשר לבדוק את זה בקלות על הציוד עצמו אם לחבר מחשבים משני הקצוות.

:kopfpatsch: אני עיוור

-------

אגב האם TP LINK 4300 עדיין בעיתי עם גרסת קשוחה בארץ?

נערך על-ידי Niseg

פורסם

למה עיוור? אפשר להקים שרת RAS או אפילו בחיבור ישיר.

פורסם
למה עיוור? אפשר להקים שרת RAS או אפילו בחיבור ישיר.

לא שמתי לב שהצעת בדיוק מה שכתבתי כמה שירשורים לפני . עכשיו צריך לשכנע את Cheif לעשות את הבדיקה :beerchug:.

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק אתה רוצה שאני אבדוק? הטבלה שפתחה את השרשור הזה נתנה את כל המידע.

פורסם
מה בדיוק אתה רוצה שאני אבדוק? הטבלה שפתחה את השרשור הזה נתנה את כל המידע.

DD-WRT וכו אבל לא משנה כלכך כנראה שכולנו נצטרך לקנות נתב חדש בקרוב . כנראה שמהירויות ה WAN עולות בשוק (אולי בזק יצליחו לעשות משהו בקשר למהירות הנמוכות שלהם).

האם יש איזה נתב מעניין באופק?

האם TL-WDR4300 עדיין בעיתי בארץ? (הבנתי שivory מיבאים בעצמם ואולי הקשוחה של חו"ל). אם הוא נותן 800 בwan זה יהיה טוב. לא מתחשק לי לשדרג מ1043 v1 ל1043v2 גם ככה זה לא יתן לי כלום בזמן הקרוב בזמן שרשת dual band יכולה להיות נחמדה כי ה2.4GHz בשכונה שלנו עמוס מאוד.

אולי אחד נתבי ה AC יענינו אותי אבל לא נראה לי שיש לי דבר אחד שתומך בAC אולי אני אקבל galaxy 4/5 מהעבודה אבל לא נראה לי שאני צריך קצבי AC בטלפון :screwy:. אני חושב שהנייד בסלון מקבל 30 מגה וזה יותר ממספיק בשביל לראות סרטים. את הבעיות קליטה בחדר שינה ה1043 די פתר .

כרגע נראה לי שה WAN -> LAN מתחיל להיות פקטור בקניית נתב אבל גם ככה אני לא יודע מה אני יעשה עם 200 מגה :silly:. ה5 מגה up יכול להיות מאוד נחמד.

פורסם
  • מחבר

ה-4300 כנתב DUAL הוא בסדר גמור במיוחד שגם עם בעיית הקושחה "הישראלית" אפשר להתגבר די בקלות על ידי צריבת קושחה OPENWRT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים