עבור לתוכן

מבקש מפרט ב 3.5K-5K לווירטואליזציה+משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אבקש את עזרתכם בייעוץ:

. מה התקציב המקסימאלי? 4.7K-5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך בעלויות אולם במידה ומדובר בפגיעה משמעותית אז לא לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (עדיפות נמוכה) והרצת מכונות ווירטואליות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הרצת מכונות ווירטואליות - תדיר/כבד , גיימינג - מזדמן/תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 אולם לכוון לכיוון 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר :)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ספק כוח, כ.מסך (כרגע אשאר עם הכרטיס הקיים שלי - GIGAVYTE 8800), מארז - יש לי כיום את ה THERMALTAKE SOPRANO, הייתי שמח להחליף למארז שקט וקומפקטי יותר ( אם התקציב מאפשר אז FRACTEL לדוגמה אולם אשמח לשמוע על עוד הצעות)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6+

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בעתיד, קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP , אם לא אז באזור הקריות, לא ב IVORY (העדפה אישית)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך החודש הבא)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). תמיכה ב SATA3 (לחיבור כ5-6 דיסקים קשיחים), מעבד INTEL, זיכרון 32GB, אופציה לדיסק קשיח SAMSUNG SSD 250GB, לוח אם GIGABYTE בלבד

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוג של כ.מסך בעתיד הרחוק

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אשמח כמובן לתקציב מוגבל יותר , אופציה לתשלומים

תודה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים