עבור לתוכן

ספק של seasonic m12ii עושה רעשים

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, ברשותי ספק מסוג seasonic m12ii 620watt כבר שנה פלוס מינוס, ולאחרונה הוא התחיל להשמיע רעשים מעצבנים כמו של פיצפוצים כאלה, בהתחלה חשבתי שזה רעשים של ניצוצות או משהו כזה אך כנראה מקור הרעש נובע מהמאוורר... הספק יושב במארז כשהמאוורר כלפי מטה אם זה עוזר...מה אתם אומרים ללכת להחליף? מסוכן להשאיר במצב הזה?

פורסם

תקליט...

קשה להבין מה קורה שם ממה שאתה מתאר.

זה נשמע כאילו פחות אכפת לך מהרעש עצמו אלא שאתה מודאג מהמקור שלו..

בעיקרון הספק איכותי ולא אמורות להיות בעיות, בגלל זה זה עוד יותר מוזר.

תנסה לשנות מיקום של המחשב, לפתוח את המארז, לנסות לראות בעיניים וכו'..

אם הרעש כל הזמן ברקע, ואתה משוכנע שזה הספק, אני הייתי בודק את העניין- הספק עוד באחריות לפי תקופת הזמן שאתה מציין..

ספק כח תקול זה מסוכן, הוא גם יכול לקחת איתו עוד כמה רכיבים אם המצב באמת רע...

פורסם

אם אתה יכול , אז להפוך אותו ולעצור את המאוורר עם קיסם או משהו ולבדוק האם עדיין יש רעש. (לא להכניס קיסם בזמן שהמאוורר כבר מסתובב אלא כשהוא כבוי ואז להדליק..)

ככה תדע אם זה המאוורר או לא , מאווררים אפשר לשמן ולנקות ובמקרים מסויימים גם להחליף.

חשוב - אם אין לך מושג מה אתה עושה לא לגעת במה שאתה לא יודע מה זה.

ובכלל אם הוא באחריות אז אין סיבה לא לממש.

פורסם

אין קשר אם הספק איכותי לפעמים גם יוצאים מוצרים פגומים כמו עם המחשב הראשון שלי,

יש הבדל גדול של רעש של פיצוצים לרעש של מאוורר תקול לדעתי לא כדי לך להמשיך להישתמש במחשב,

רוץ ותממש אחריות.

פורסם

אל תנסה לעצור את המאוורר עם קיסם אחרת הוא עלול להשבר, אתה יכול להכניס לתוך הרשת אזיקון ולעצור את המאוורר כדי לוודא שהרעש אכן בוקע מהספק.

אני מאמין שהספק עדיין באחריות אז אל תנסה לפתוח, תחזור לעדכן.

פורסם
  • מחבר

סבבה...מחר אהפוך אותו צד ואראה מה קורה עם המאוורר ואעדכן אותכם...תודה בנתיים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון: טוב אין ספק שזה המאוורר אחרי שבדקתי כמו שאמרתם, בדקתי ויש עוד אחריות בk.s.p השאלה שלי עכשיו היא האם ברגע שאני אחזיר להם את הספק הם יחליפו לי ראש בראש עם ספק אחר או שעכשיו צריך לחכות שהם יבדקו את התקלה ובינתיים אשאר בלי ספק..אני כרגע חייב את המחשב לטובת לימודים והגשת פרויקטים אז השארת הספק אצלם לבדיקה לא באה בחשבון מבחינתי....מה אתם אומרים?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור? הרעש משגע אותי ואני לא יודע אם יחליפו לי אותו במקום...

פורסם

נסה להגיע אליהם עם המחשב מורכב ולהשמיע להם את הרעש, אני מאמין שזה יקצר את זמן הבדיקה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה נראה לי שזה מה שאעשה באמת....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים