עבור לתוכן

עזרה| נקודות במסך

Featured Replies

פורסם

http://i62.tinypic.com/fdujbd.png

יש במחשב של חבר שלי נקודות במסך. (תמונה למעלה), החלפנו מסך וזה לא עבד.

הנקודות זזות ומחליפות לצבעים שנמצאים לידם או לצבע ההפוך כמו בתמונה.

שמתי לב שהנקודות מושפעות על ידי מוזיקה וניסינו להחליף כבל HDMI אבל זה לא עבד.

איזה טכנאי אמר לו שזה קצר בכרטיס מסך אבל המוזיקה משפיעה על הנקודות אז אני חושב שזה שולל את זה שהבעיה בכרטיס מסך.

מישהו יודע ממה זה נובע? זה מפריע גם בטקסטורות במשחקים.

פורסם

נראה כמו בעיית GPU קלאסית.

מה הכוונה ל"המוזיקה משפיעה על הנקודות"?

פורסם
  • מחבר
נראה כמו בעיית GPU קלאסית.

מה הכוונה ל"המוזיקה משפיעה על הנקודות"?

אוקיי אבל אני לא חושב ככה כי הנקודות מופיעות ונעלמות לפי הקצב של המוזיקה, שזה די מוזר, ובמקרים מסויימים אם עוצרים את הסרטון ביוטיוב הנקודות נעלמות ושממשיכים הן חוזרות.

פורסם

המוזיקה יכול ליצור תדר שמשפיע על המעגלים החשמליים. אני גם חושב שזה כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר
אז זה נגרם מיוטיוב או כל מקור שמוציא קול?

כל מקור שמוציא קול.

פורסם

גם לי זה קרה (רק בלי הקטע עם המוזיקה). הכרטיס מסך היה פגום.

איזה כרטיס יש לך?

פורסם

אני לא חושב שיש קשר לסוג של כרטיס המסך הבעיה די ברורה כרטיס מסך במידה ויש לו חיבור נוסף תנסה אותו על המסך

לפעמים שמים 2 חיבורים מאותו סוג במסך יכול להיות מאוד שהוא מקצר ולכן הריצודים אני היתי מנקה את המחשב מאבק

ובדוק עוד אפשרויות כמו כרטיס מסך אחר לא משנה איזה רק לבדיקה אפילו כרטיס ישן.

פורסם

^ מה, לכל הרוחות, נכתב כאן?

ניתן לראות בוודאות שיש ארטיפקטים על המסך והם גם נמצאים ב display buffer כי רואים אותם בצילום מסך.

הבעיה היא בעיית GPU מובהקת. לא ברור לי איך השמעת קול מהווה גורם משפיע פה, אבל שווה לבצע בדיקה עם GPU חילופי.

פורסם
  • מחבר
^ מה, לכל הרוחות, נכתב כאן?

ניתן לראות בוודאות שיש ארטיפקטים על המסך והם גם נמצאים ב display buffer כי רואים אותם בצילום מסך.

הבעיה היא בעיית GPU מובהקת. לא ברור לי איך השמעת קול מהווה גורם משפיע פה, אבל שווה לבצע בדיקה עם GPU חילופי.

הGPU נמצא בכרטיס מסך? כדי לבדוק את המחשב עם כרטיס מסך אחר.

פורסם

GPU=Graphic Proccessing Unit

זה המעבד הגראפי שלך, שיכול להיות intergrated במקרה של מעבד או descrete במקרה של כרטיס מסך שיושב בחריץ PCIe.

פורסם
  • מחבר
GPU=Graphic Proccessing Unit

זה המעבד הגראפי שלך, שיכול להיות intergrated במקרה של מעבד או descrete במקרה של כרטיס מסך שיושב בחריץ PCIe.

הבנתי כבר מה זה GPU אבל לא הבנתי כלום ממה שאמרת יש לו כרטיס מסך אני חושב של AMD

פורסם

הוא אומר לך שהבעיה ככל הנראה ב-GPU של הכרטיס מסך וכדי לבדוק את זה תשים כרטיס אחר במקום ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה.

אם הבעיה לא חוזרת על עצמה עם כרטיס אחר ויש אחריות עדיין על הכרטיס הבעייתי תלך לממש אחריות בחנות. אם אין אחריות אולי הורדה של תדר הליבה\זיכרון תוכל לפתור את הבעיה.

פורסם
יש לי את אותה בעייה .. וזה לא כרטיס מסך

הכרטיס מסך שלי AMD R7 260X נשלח לתיקון נבדק בכל הפרמטרים וחזר ללא כל תיקון כי הוא נבדק ונמצא תקין ללא כל ארטיפקטים

החלפתי גם ספק כוח כמו שהוצע לי וזה גם לא פתר את הבעיה.. וגם אחרי שהחליפו לי את הכרטיס מסך כי היה בעיה במאוורר החליפו לאותו סוג רק של ASUS

אמין וטוב יותר לדעתם

מה שמוביל למסקנה שיש אצלי בעיה בלוח או במקרה נדיר המעבד...

הוא בן 4 שנים כבר Core 2 Duo E8400

בקיצור שיבדוק כיוון כזה לפי מה שקרה לי

הכרטיס ״נבדק״ וחזר ללא תיקון ואחרי זה החליפו לך אותו בגלל מאוורר ? נשמע כמו אחלה חנות ... מאד ממליץ לבדוק את הכרטיס אצל חבר לפני שפונים ל״חנות״ הזו ..

פורסם

לא הייתה כוונה לתקוף אותך ... פשוט מה שכתבת בהתחלה ( ללא ההסבר כמו שהסברת עכשיו ) לא היה מובן בגלל זה הגבתי .. הכל ברוח טובה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים