פורסם 2004 במרץ 621 שנים שלום רב! לפני שחודשיים נמחק לי הכונן ע שיריי האהובים ואיתו גם כל המוסיקה האלקטרונית שהייתה לי.. הייתי מאוד רוצה שתעדכנו אותי בשירים שהולכים עכשיו בדיסקוטקים (אתמול שמעתי כמה טובים , אבל אין לי את השם שלהם..) הם לא חייבים להיות הכי חדשים, העיקר שיהיו טובים וחזקים (לא כל כך הסטייל של אינפקטד) ד"א שמעתי שיר שהולך ככה: ......................... till i get i get my satisfaction מישהו מכיר? ושוב תודה!!!
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מה ששמעת זה Benny Benassi - Satisfaction הנה עוד כמה המלצות טובות מהפלייליסט שלי, חלק ישנות וחלק חדשות אבל כולן חזקות... William Orbit - Barbes Adagio For Strings Robert Miles - Children Faithless - We Come One (Helperin Mix) Lost Tribe - Gamemaster Warrior - X System F - Out Of The Blue Delerium - Silence The Lost Brothers - Cry Little Sister (I Need U Now) N Trance - Set You Free (Flip & Fill Mix) The Sax Brothers - Careless Whisper Ian Van Dahl - I Can't Let You Go Binary Finary - 1999 YVES & Deruyter & Marcel Woods - Frequence David Forbes - Simpatico Solex - Close To The Edge Electronique Boutique - Revelation Angel City Feat. Lara McAllen - Love Me Right (Oh Sheila) זהו, נמאס לי בכל מקרה כולם פה טראקים חמודים גם אם יש יותר יפים...
פורסם 2004 במרץ 621 שנים תוריד את הדיסקיםhouse nation 2003trance nation 2003rave nation 2003שירים בסגנון כמו ש YATAMOO המליץ.
פורסם 2004 במרץ 621 שנים קבל אתר:http://www.novasearch.netבו אתה יכול למצוא הרבה דיסקים יפים. המלצות:trance classicstrance nation anthemstrance antion HARDERThe Annualsובעיקרון כל הדסיקים של Ministry Of Sound, או בקיצור MOS
פורסם 2004 במרץ 621 שנים אכן,Clubbers Guide To 2003Clubbers Guide To Summer 2003של Ministry Of Sound (שניהם דיסקים כפולים).
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר תודה לכולם, אני בתהלכים..אני עדיין פתוח להצעות ולדברים חזקים יותר בסגנון הטכנו ועוד..תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.