עבור לתוכן

Audioengine A5+ איך הם?

Featured Replies

פורסם

שלומות חברי פורום יקרים.

לאחרונה התחיל להימאס לי מהרמקולים שלי, וגבר הפיתוי לקנות רמקולים יותר רציניים.

כרגע יש לי JBL Spyro שהצבע עליהם מתקלף והם כמובן לא רמקולים מדהימים באיכותם, אבל בטח יותר טובים מכלום או רמקולים גנריים.

אני מתעניין ברמקולים לעיל בעיקר בגלל המראה הסולידי והמקצועי שלהם, וביקורות נלהבות מאנשי המרשתת.

בהנחה שאני קונה אותם בחו"ל ב-1300 ש"ח, איך הם בהשוואה להיצע בארץ?

השימושים שלי הם גיימינג, מוסיקה וסרטים בעיקר, ואין לי מקום למערכת סראונד (וגם אלה לא ממש שוות השקעה בתקציב כזה במגבלות המקום שלי).

הרמקולים הם מוגברים, אבל הבנתי ש-DAC הוא תוספת מבורכת ואני מתלבט בין ה-ODAC של JDS Labs לבין ה-D1 של Audioengine עצמם.

דבר נוסף, יש לנו בבית סאב שלא בשימוש, והבנתי שאפשר לחבר אל ה-A5+ סאב, אבל הסאב הזה הגיע כחלק ממערכת קולנוע ביתי של JBL, ויש לי תחושה שכל המערכת שהוא הגיע איתה עלתה פחות מה-A5+.

הדגם הוא SUB 125 אשמח לשמוע אם הוא שווה משהו.

פורסם

בנוגע לחיבור סאב פחות איכותי למערכת טובה, התשובה שלי היא,לא.

יש לי בבית מערכת סראונד בבניה עצמית מחלקים.

על השולחן מחשב ולידו יושב סט Harman-Kardon Sound stick ii 2.1

מאחורה על הקיר יושב סט של Cyber Acoustic פשוט עם הסאב שלו+ 2 רמקולים קטנים של לוג'יטק שמסודרים כולם על הקיר.

עשיתי בדיקה וראיתי שאם אני שם בעוצמה מורגשת את הבאס הפשוט הוא הורס ומסתיר את הבאס האיכותי יותר. מסקנה שלי היא שהבאס הפשוט נמצא על עוצמה נמוכה והבאס היותר טוב ועם הצלילים היותר "עמוקים" יותר מורגש.

באס זול יכול להסתיר צלילי באס מרמקול יותר טוב.

הבאס הפשוט רק מאזן את ה"סראונד" הצליל ההיקפי בחדר, באשר לצלילים האיכותיים יותר שיותר קרובים אלי, הם יותר איכותיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים