עבור לתוכן

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם

ראית מה שהוא כתב ? הוא אפילו לא מסוגל להבין כמה אבסורדי ונלעג הוא נשמע. מה אפשר לענות לאחד כזה?

אבל מה, הוא באמת חתיכת מסכן. כרת את עצמו מהעם הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4549802,00.html וכרת ברית עם ברברים.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 297.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע, אופיר, עם כל סלידתי מטיעונים לגופו של אדם ולא לגופו של עניין, מעבר לאיזשהו שלב אין ברירה אלא להודות בכך שאין שום שפה משותפת של הגיון עם אותו האדם. באותה מידה אפשר להדיין עם קיפוד.

פורסם

אוי , תפסיקו כבר לבלבל את המוח . אתם סתם מתלהמים .

אין לך משהו לענות אל תענה ! . הספמתם למוות .

אורנה בנאי - לא קראת את הכתבה , וסתם התלהמת . אני מוכן להתערב שרק קראת את הכותרת .

כל דיון איתכם , הופך לדיון חסר-תכלית ולא-ענייני . יורד לפסים אישיים . כמה אפשר ?

כן , ואני שמאלי-קיצוני , חתיכת יצורים שכמותכם . לכו תקראו את ה 50 תגובות האחרונות שלי ותחזרו ..

פורסם

ליאור, לך עניתי עניינית בכל תגובותי.

ואם כבר אנו עוסקים בבקשות, אל תכליל גם אתה.

לגבי בנאי. אכן, לא קראתי את הכתבה.

אבל שמעתי את הראיון ואת ההסברים וההתנצלויות שלה. מהם אני מבין את התוכן. אתה מתכבד לקרוא את הכתבה ולהכיח אותי על טעותי אם תוכל.

מסתבר שבנתיים פייסבוק הסירו את הראיון שלה עם בן ארי ובן גביר. אני מקווה ששמעת אותו, לא היתה שם שום אמירה קיצונית שמצדיקה הסרה והם דיברו איתה ברוגע ובאדיבות, עוד משהו שגורם לך לתהות הפלורליות של השמאל הקיצוני אשר החליט להסיר את הסרטון הזה מהפייסבוק.

אם שמעת, היא אמרה בראיון משהו כמו "זה היה בהתחלה, לא ידעתי על המנהרות עדיין". עכשית אני מבינה שטעיתי, עכשיו אני מבינה שאנו חייבים להיכנס בהם חזק"

נכון לא ידעת מהמינהרות, כולנו לא ידענו. זה התירוץ שלך ? חבל שהשיחה התנתקה באמצע.

פורסם

ליאור אם מישהו מתלהם כאן זה אתה.

כבר דפים על גבי דפים אתה מתעסק בזה שהוא לא קרא את הכל, למרות שאתה בעצמך לא קראת(זה בכלל ראיון ברדיו בקובץ אודיו), ומכך אתה מסיק שאנשים לא הבינו את אורנה בנאי.

תגיד לי אתה דפוק?

יש כאן אנשים שיודעים טוב מאוד מה היא אמרה.

שקראו כמה וכמה כתבות על מה שהיא אמרה.

שקראו כמה וכמה כתבות על מה שאמרו על מה שהיא אמרה.

וגם שמעו את הראיון בו היא משנה את דעתה.

אז בעצם כל מה שאתה עושה בדפים האחרונים זה להתלהם ולהספים.

ולהאשים אחרים במה שאתה בעצמך אשם בו(אי קריאת הכתבות).

אתה טוען שכל דיון איתם הופך לחסר תכלית, לא ענייני, ויורד לפסים אישיים.

בזמן שברור לגמרי לכל אדם שאתה בעצמך זה שהפך בדפים האחרונים את הדיון איתך לחסר תכלית, לא ענייני, ויורד לפסים אישיים.

וכן, אתה ידוע כשמאלני לא מאתמול.

ולא מעניין אותי לצוד אימרות שלך כדי להוכיח זאת.

כמו הרבה שמאלנים אתה מאמץ חלקית מסקנות ימניות רק לאחר מעשה כחכם בלילה, אך מוביל לאסון לאור יום.

פורסם

שנחזור לדיון העיניני?

ליאור יש לי שאלה. טרום המלחמה, האם חשבת שצריך לטפל בסרטן שנקרא עזה, או שחשבת שטיפטופים על הדרום מדי פעם זה דבר מקובל, וצריך לטפל בזה בדרכי שלום ?

פורסם

אף אחד לא קרא את הכתבה הנ"ל .

מי יודע "טוב מאוד" מה היא אמרה ? .

אני לא צריך לקרוא את הכתבה כי אני לא באתי בטענות לאף אחד ..

אני לא האשמתי (בהתחלה) אף אחד בהיותו שמאלני/ימני/טיפש/מטומטם/דפקט/הלוואי שתמות/הלוואי שיתלו אותך בכיכר העיר / הלוואי שיכו אותך עם אלות וכדומה...

אני האשמתי אנשים שסתם מתלהמים , ללא ידיעת העובדות לאשורן .

אני האשמתי אנשים שסתם נסחפים ..

אני האשמתי אנשים בחוסר הסקת מסקנות ראויה ובחוסר הבנת הנקרא ..

אני האשמתי אנשים בפילוג , במקום איחוד ..

הנה הוכחה , בניגוד אליכם , שמברברים ללא דעת וללא מטרה :

http://hwzone.co.il/community/threads/547803-%D7%A2%D7%93-%D7%9E%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%92%D7%94-(%D7%A0%D7%A4%D7%AA%D7%A8-%D7%94%D7%A1%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%92%D7%94)/page5?p=4920337&viewfull=1#post4920337

ברור שכותב ההודעה הוא שמאלני מסריח ובוגד וצריך לתלות אותו .

אתם עושים יותר נזק , מאשר עזה והגדה ביחד .

פורסם
אף אחד לא קרא את הכתבה הנ"ל .

מי יודע "טוב מאוד" מה היא אמרה ? .

כמעט כולם.

פורסם

בולשיט .

עידן הסתמך על רוגר . רוגר כרגע הודה שהוא לא התעמק בזה .

ציטוט :

עוד ביקשה להבהיר: ''הסברתי את עצמי, ואי לא אפספס כל הזדמנות כדי להסביר את עצמי. המשפט שיצא לי 'אני מתביישת בעם שלי', שובש, סולף ויצא מההקשר שלו. אני ממש לא התכוונתי לכל העם שלי, אלא לחלק ממנו. בכם למשל אני מאוד גאה", צחקה. "חשוב לי להגיד שהתכוונתי לאנשים שמתלהמים, לגזענים, לאנשים אלימים וגסים וכאלה שלא מוכנים להקשיב אחד לשני, וגם אלה שנוסעים לאט".

ברור .. שתמות !

עברית שפה קשה .

פורסם

זה התחיל מריאיון תמים וקצר שנתנה בשבוע שעבר לאושרת קוטלר בערוץ 10 בו אמרה: "אני חושבת שביבי צריך להתאפק", המשיכה ואמרה: "בצד שלהם נהרגו היום נשים וילדים וזה מאוד מצער אותי" וסיימה: "אני שמאלנית הזויה שאוהבת ערבים".

כלומר שהיא אמרה שהמבצע מיותר ומוגזם.

ושאנחנו פוגעים בילדים ונשים ללא צורך. (וריאציה רכה לחיילי צה"ל רוצחי ילדים)

ושהיא שמאלנית הזויה שאוהבת ערבים(יציאה סרקסטית שמאחוריה היא בעצם טוענת שהיא הומניסט שחיי ערבים יקר לו, גם כשזה בא על חשבון חיי יהודים).

ומשתמע מכך שכל אלו שתומכים במבצע וקוראים להיכנס לעזה ולהפציץ אותם הם מתלהמים גזענים אלימים וגסים.

באמת ביטויים של שמאלנית הזויה.

ואומנם ברגע שהיא הבינה שהמשוב ההומני המתחסד שלה אינו מסתדר עם שיקולי המציאות, דבר שדרש לצעוק לה באוזן ולדחוף לה בכוח נתונים לתוך העיניים, היא שינתה את המנגינה.

פורסם

באמת נראה לך שהיא הבינה את זה? כל מה שהיא הבינה זה שרוב העם לא ירצה לפרנס אנשים בעלי דעות שכאלה, והיא נבהלה.

פורסם

לדעתי ברגע שהיא ראתה את הכתבות על המנהרות והתוכנית מלחמה שהתקרבה למועד ישומה, והאסון הגדול שנמנע בזכות הכניסה הקרקעית, רק אז היא ראתה את צילו של הירח.

עד אז היא היתה שלוחה של הקונספציה השמאלנית ה"הומנית" שזוכה לחיזוקים חיוביים ואפשר לומר אפילו נדרשת כמס שפתיים בחברה השמאלנית השלטת בתחום האומנות והבידור.

קונספציה שמשרתת את מטרת החמאס לסרס את יכולת ממשלת וצבא ישראל לעצור את התעצמותו.

פורסם

שגברת אורנה בנאי שחיה בבועה ושאר השמאלנים היפי נפש ילכו לגור בעוטף עזה, שכל יום יקבלו פצמרים ורקטות, ביום מין הימים יודיעו להם שיש מנהרה מתחת לבית שלהם ונראה אם עדיין הם ישארו בבועה שלהם.

פורסם

אלמוניטור- אראל סג"ל

"מן המוסכמות שכמעט בכל דיון שעוסק בחופש הביטוי ובפלורליזם יצטט אחד המתפלמסים את פילוסוף הנאורות וולטר, ויכריז: "אני לא מסכים עם דבריך, אך אלחם עד מוות על זכותך להשמיעם". אכן משפט חזק, מיתי, עיקרון מקודש של ליברליזם. אלא מה, יש בעיה. המשפט המיוחס לוולטר אינו מופיע בכתביו וכנראה מסיבה טובה: וולטר מעולם לא אמר או כתב אותו. הציטוט הזה הומצא יותר ממאה שנה לאחר מותו על ידי הגברת אוולין ביאטריס הול, שכתבה תחת הפסבדונים אס. ג'י. טלנטייר רומן היסטורי בשם "החברים של וולטר".

אם להתייחס באופן מהותי מעט יותר למשפט המפוברק, הרי שבאופן די ברור מדובר בפראזה פומפוזית וריקה. אני בספק גדול אם אהיה מוכן למות עבור דעותיי, קל וחומר עבור דעה של מישהו אחר. יתרה מזאת, האם הייתי מוכן למות עבור השמעת דעות של ניאו נאצי למשל? ודאי שלא.

מדינה דמוקרטית צריכה ויכולה לסבול דעות שונות ולו הקיצוניות ביותר והמקוממות ביותר. מותר להפיץ רעל ושקרים, מחשבה פוסט-ציונית מתרפסת וכן, אפילו לקרוא בגילוי לחיסול מדינת ישראל כמדינה יהודית. עמדתי העקרונית תומכת בחופש ביטוי מוחלט למעט במקרים של הסתה ישירה לרצח. אולם נאמנה עלי פסיקת בית המשפט העליון האמריקאי (השופט ונדל הולמס, 1919) כי חופש הדיבור אינו מקנה את הזכות לצעוק "אש" באולם תיאטרון צפוף. וכיוון שמלחמה היא סוג של אולם תיאטרון צפוף שבו כולם יורים בכולם, דומני שתנאי הסף משתנים ומכאן גם הצורך בהכלת סייגים על חופש הביטוי.

לאחר מלחמת העולם השנייה , הבריטים התעקשו לשפוט ולתלות את "לורד האו האו", הלא הוא ויליאם ג'ויס המתועב, בעוון בגידה בשל תפקידו כשדרן רדיו במערך התעמולה הנאצית. חופש הביטוי אינו חופש לבגוד.

כאן אנו מגיעים לשאלה מהו גבול הלגיטימיות. בימים רגילים, התבטאויותיה של ח"כ חנין זועבי מסיעת בל"ד - אחת המפלגות הפן ערביות האחרונות במזרח התיכון - מעוררות בי סלידה ובוז. ח"כ זועבי הביעה תמיכה בארגוני טרור, וטענה בין היתר שחוטפי ורוצחי הנערים הישראלים הם "לא טרוריסטים". אולם כעת, בשעה שישראל במלחמה, בשעה שמיטב בנינו לוחמים בחירוף נפש נגד ארגון טרור איסלמו-פשיסטי שמתחבא מאחורי נשים וילדים, יש לשים גבול לחופש הביטוי.

הראיון עם זועבי באל ג'זירה (19 ביולי) חצה את גבולות חופש הביטוי המותרים בדמוקרטיה מתגוננת, והכניס את הח"כית להגדרה של גיס חמישי. ח"כ זועבי אמרה בראיון שהעורף הישראלי לא יכול לעמוד בעימות ממושך והצדיעה ליכולת העמידה של חמאס - וכל זאת כחברת כנסת ישראלית שנשבעה אמונים למדינה. אגב, לא רק אני רואה באותו ראיון אירוע מכונן, החמאס עצמו מיהר לברך את חברת הכנסת זועבי כפטריוטית פלסטינית. ח"כ זועבי טעתה, העורף הישראלי עמיד הרבה יותר ממה שהיא חושבת. על אף חילוקי הדעות במחנה הציוני, שרדנו 3,000 שנה ונשרוד גם את החמאס. נכון, יש אצלנו הרבה דעות ופולמוסים קשים, ומותר לנו להטיל ספק אפילו בצדקת דרכנו. אולם זהו סוד כוחנו.

ארגוני שמאל אנטי-ציוני, ערביי ישראל המפגינים נגד הממשלה והצבא הישראלי (שלפחות על פי עדותו של קולונל ריצ'רד קמפ, מפקד הכוחות הבריטיים באפגניסטן, הוא הצבא המוסרי בעולם), לא בוגדים במדינת ישראל. ישראל חזקה מהם. הם בוגדים בזכותו של העם הפלסטיני לחיים נורמליים. מטיפי המוסר האלה, השומרים לכאורה על זכויות אדם, משרתים בפועל אינטרס של ארגון טרור שרוצה להשמיד את מדינת ישראל, ומאמלל למוות את נתיניו. בעוד ראשי חמאס ובני משפחותיהם מתחבאים במחילות, הם מפקירים את אלה שבחרו בהם. ועזה, שיכולה להיות בפנטזיה סינגפור של המזרח התיכון, שקיבלה מאות מיליוני דולרים לשיקום, הפכה בידי חמאס לבונקר, למצבה של שנאה.

צה"ל ישמיד את המנהרות, ישראל תלקק את פצעיה ותתאושש במהרה, אבל תושבי עזה האומללים ימשיכו לחיות בעליבות תחת משטר שלא סופר אותם, שרואה בהם פיונים עבור מטרה דתית מטורפת.

אני תוהה מה היה קורה אילו ארגוני זכויות האדם היוצאים כיום נגד ישראל היו קיימים בזמן מלחמת העולם השנייה. האם הם היו יוצאים נגד הפצצות הנגד הבריטיות והאמריקאיות על גרמניה הנאצית - הפצצות נרחבות שכל מטרתן לזרוע מוות אצל האויב?

חמאס, על פי אמנתו, מבקש לא רק את חיסול מדינת ישראל אלא גם את השמדתו של כל יהודי עלי אדמות (סעיף 7 באמנה). האם שמורה למישהו הזכות במדינה דמוקרטית להפגין בדרישה להפסקת הלחימה, דרישה שמשמעותה בפועל כניעה לדרישותיו? בחריקת שיניים אאלץ להסכים לזכותם להפגין. אולם אלו המנופפים בדגלי חמאס בערינו, המעודדים ירי על ישראל ופגיעה באזרחים ישראלים בעודם נהנים מכל הזכויות שמדינת ישראל מעניקה לאזרחיה, הם לא רק צבועים, הם בוגדים. אין לזה מילה אחרת."

http://www.al-monitor.com/pulse/iw/originals/2014/07/freedom-of-speech-knesset-member-haneen-zoabi-treason.html#

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים