עבור לתוכן

בקשת מפרט למחשב לשימוש בסיסי 3-3.5k עם ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

לחברי הפורום שלום רב,

אני מנסה לעזור לידידה לרכוש את המחשב החדש שלה כולל ציוד נלווה. חשבתי לפתוח דיון פה בנוגע למחשב עצמו, ואז עם הסכום שיישאר לפתוח דיון בפורום ציוד היקפי.

1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל. לי יצא 3.5 בערך, אבל הסכום מאד גמיש. היא בקשה שאני אמליץ לה על סכום, אז אני מחפש הסכום המשתלם ביותר (או הכי קרוב ל-) להוציא על מחשב כזה.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה לכם הגיוני ומשתלם.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביותר. אימיילים, Office.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוכשת גם מסך.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4, לא קריטי, רצוי לא טרקטור.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז תל אביב.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ברגע שהמפרט יהיה מוכן.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

היא בקשה שהמסך יהיה 20 אינץ' בערך. הרכבתי מפרט התחלתי, אשמח לוות דעת עליו - יצא לי 3000 בלי מדפסת ורמקולים. מה דעתכם?

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601482519 - Intel - Intel Pentium G3220 Dual core CPU - LGA1150 - 3 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Gra...

כמות: - 1 - 250/245

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 279/273

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

כמות: - 1 - 336/329

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 265/260

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE120BW - Samsung - 120GB Samsung 840 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/410 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 411/403

מארזי מחשב - ATX מארז

Antec-One - Antec - Antec-One Mid-Tower case - 2 120mm fans included - 3 120mm more fans optional - Three 5.25 inch driv...

כמות: - 1 - 224/220

ספקי כח - ATX

SS-360GP - Seasonic - 360W - 80plus Gold certified - Gold series - Smart and Silent Fan Control - 12cm Ball Bearing Coolin...

כמות: - 1 - 265/260

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-AP111-GBB01 - Arctic - Alpine 11 Rev 2 cooler for intel socket LGA775,1156 - Ultra quiet 92mm PWM fan with low noise impel...

כמות: - 1 - 68/67

מקלדות - עכבר ומקלדת חוטיים

5MH-00005 - Microsoft - Microsoft Wired Desktop 400 for Business - Keyboard and Mouse - USB - Black...

כמות: - 1 - 83/81

LCD - 22 LCD

P2214H - DELL - P2214H 22 inch LED lcd - IPS panel - Full HD 1920 x 1080 resolution - 8ms response time - 16:9 wide...

כמות: - 1 - 735/720

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

SH-S224DB - Samsung - SAMSUNG DVD-RW Burner - Up to 24X write speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 81/79

2997.00 / 2937

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=2490

פורסם

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DCACO-FP701-CSA01

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FD-CA-CORE-1000-BL

אחלה של מפרט אני הייתי משנה את המארז ומשפר את קירור המעבד מעט, הקירור שבחרת יעשה את העבודה בהחלט אבל אישית אני תמיד חושב שאם אפשר טיפה יותר זה יכול לעשות רק טוב , לגבי המארז הלוח שבחרת הוא מיקרו atx ככה שאפשר לקנות מארז קומפקטי יותר מבחינת גודל ומחיר.

בקיצור מה שהרכבת הוא אחלה ויעבוד טוב מאוד אבל אני הייתי משנה רק במעט. זה לא משהו שישפיע לך על הביצועים באופן כללי אלא יותר עניין של נוחות מבחינת גודל המארז וקירור שיהיה מעט טוב יותר.

פורסם

רשמת שהיא רוצה מסך 20 אינץ' בערך אבל אני הייתי קונה במקום מסך ה-21.5 אינץ' שרשמת את הדגם המקביל הגדול מעט יותר.

ההפרש במחירים ממש קטן ואחרי זמן התרגלות קצר לגודל המסך הגדול לדעתי זה רק משפר את החוויה. (ומסך זה משהו שמחזיק הרבה שנים)

Dell P2314H - מסך 23 אינץ' (1.5 אינץ' יותר) ב-63 ש"ח יותר

פורסם

AVIK המארז שהוא כלל יהיה מאוורר יותר כיוון שכולל שני מאווררים, בעוד המארז שכללת אמנם נחמד אך כולל מאוורר אחד, גם אם רוצים להוסיף מאווררמאחור, יש אפשרות

רק למאוורר של 92 מילימטר.

בנוגע לקירור המעבד שהוא בחר, הקירור למעבד הזה הוא הטופ, לא צריך מעבר לזה, זה מעבד פנטיום G ולא i5, למעשה גם על i3 הוא יעשה את העבודה ויהיה שקט.

rubus המפרט מעולה, השאלה אם היא צריכה כונן SSD? אם תוריד אותו תוכל אולי לכלול מדפסת ורמקולים.

בנוסף תוכל ללכת על באנדל מארז וספק שיוזיל את המפרט, אמנם עם ספק נחות יותר עם פחות שנות אחריות אבל אני חושב שזה מספיק:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Antec-One-A500

הייתי הולך עם ההמלצה של

yonir על המסך 23 אינץ' בתוספת של 63 שקלים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות והעצות!

אני אלך על המסך היותר גדול, וכנראה אוריד את ה SSD... לשימושים שלה, אני מניח שלא יהיה הבדל משמעותי בלי SSD?

בנוגע למארז + ספק, ראיתי שיש גם את המארז בבנדל עם ספק חלש יותר של 400W:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Antec-One-A400

כדאי ללכת על 500W או 400W?

מה הסכום שלעתכם כדאי להשקיע בציוד היקפי? היא צריכה ציוד היקפי פשוט.

פורסם

האמת שרציתי להציע לך את הבאנדל הזה, הוא יספיק למערכת מבוססת מעבד פנטיום G וללא כרטיס מסך.

בקשר לציוד היקפי אני ממליץ לך להתייעץ בפורום ציוד היקפי.

פורסם
AVIK המארז שהוא כלל יהיה מאוורר יותר כיוון שכולל שני מאווררים, בעוד המארז שכללת אמנם נחמד אך כולל מאוורר אחד, גם אם רוצים להוסיף מאווררמאחור, יש אפשרות

רק למאוורר של 92 מילימטר.

בנוגע לקירור המעבד שהוא בחר, הקירור למעבד הזה הוא הטופ, לא צריך מעבר לזה, זה מעבד פנטיום G ולא i5, למעשה גם על i3 הוא יעשה את העבודה ויהיה שקט.

מקבל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים