פורסם 2014 במאי 811 שנים תקציב:3500 גודל:46-50 אינץשימוש:קולנוע ביתי +מחוברת למחשב אבל לצפיית סרטיםשתהיה LEDתלת מימד לא חובה אם מקפיץ את המחירשתהיה כניסה של USB לחבר דיסק או קי לראות סרטיםSMART TV לא ממש מבין את זה אם מישהו יכול לתת הסבר נחמדוכמובן תודה רבה על העזרה
פורסם 2014 במאי 1311 שנים smart TV פותר לך את הבעיה של דיסק און קי...לא צריך להעביר יותר סרטים אליו אפשר פשוט לראות את כל הסרטים (תמונות,קבצים) ישירות מהמחשב או מהטלפון דרך חיבור ברשת ביתית (אלחוטי או קוי) וגם עוד אופציות נחמדות של לראות יוטיוב ישירות דרך אפליקציה בטלויזיה עוד אפליקציות (תלוי מה אותה טלויזיה תומכת).שימוש בסקייפ.(יש טלויזיות עם מצלמה מובנת..יש כאלה שצריך לחבר מצלמה..)
פורסם 2014 במאי 1311 שנים יכולות "חכמות" משתנות מטלויזיה אחת לשנייה. אם אתה מתכוון לחבר למחשב בכבל HDMI אז אני לא רואה צורך בטלויזיה חכמה. החסרון הוא שהמחשב "מושבת" בזמן שצופים בסרט דרכו אבל עבורי זאת לא בעיה. אבל אתה לא מוגבל בדבר. ניתן לנגן כל קובץ ולגלוש בכל אתר. אתה יכול לשחק עם הגדרות של קול וכתוביות ושולט בכל. טלויזיה חכמה זה לא מחשב.יש לי טלויזיה של LG 47 אינץ' והיא עולה בסביבות 3500 ש"ח. היא מסוגלת לנגן קבצים עם תרגום מדיסק און קי אבל לא תומכת ב DTS. מאז שחיברתי אותה למחשב אני לא משתמש ביכולות ניגון הקבצים שלה כי תכלס המחשב מסתדר עם הכל.זאת הטלויזיה שלי:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846130
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.