עבור לתוכן

יצירת מיני מחשב על מכמה מחשבים

Featured Replies

פורסם

כיצד ניתן לשלב מספר מחשבים ( למשל 3 מחשבים פנטיום 4 ) שיתנו כח עיבוד כאילו הם מחשב אחד בדומה

למחשבי העל הבנויים ממספר גדול מאוד של מחשבים ?

פורסם

עם תוכנה מיוחדת שתעלה לך כמה מליונים (ואני מתאר לעצמי שאי אפשר להוריד אותה) ורשת מהירה (לפחות 10Gbps)

פורסם

כל הרעיון מתבסס על זה שיותר מהיר לך לגשת לזיכרון של המחשב לידך ברשת מאשר לגשת להרדיסק שלך שיושב במחשב שלך. בשביל שזה יתקיים אתה חייב לעבור על רשת מאד! מהירה שתספק לך מהירות וזמני תגובה גדולים לפחות פי 100 מהמהירות של ההרדיסק שלך.

פורסם
  • מחבר

זה גם נכון אבל האם יש אופציה להשתמש בכח העיבוד של המעבדים של המחשבים האחרים.

פורסם

וואו, איזה מגניב זה. אולי כדאי לי סתם לנסות את זה ברשת שלי? (פנטיום 4- 2.6, 512 ראם, GF5200 , 80 ג'יגה . פנטיום 4- 2.8 , 512 ראם, רדאון 9600, 120 ג'יגה. פנטיום 3- 500 , 64 ראם, וודו 3-3000 , 20 ג'יגה.)

פורסם
  • מחבר

אם מישהו פה יצליח לעשות משהו כזה שידווח על ממצאים. ;)

פורסם

וואו, איזה מגניב זה. אולי כדאי לי סתם לנסות את זה ברשת שלי? (פנטיום 4- 2.6, 512 ראם, GF5200 , 80 ג'יגה . פנטיום 4- 2.8 , 512 ראם, רדאון 9600, 120 ג'יגה. פנטיום 3- 500 , 64 ראם, וודו 3-3000 , 20 ג'יגה.)

הציוד רשתות שתצטרך יעלה לך יותר ממה שאתה חושב..

מה גם שאם תאחד את כל המחשבים האלה ביחד זה לא יתקרב ל מיני מיני מיני מיני מיני מחשבון כיס על..

פורסם

הכל תלויי ביישום שמנסים להפעיל בצורה מבוזרת.

יש אפליקציות שקל מאוד לחלק אותן למנות קטנות שבהן אין חשובות לזמן התגובה של המחשבים, ובסוף מרכיבים את כת התוצאות יחד כמו פאזל. למשל רנדרינג של סצינת 3D שבה אין שום בעיה לשלוח לכל מחשב כמה פריימים ושירנדר אותן בזמנו החופשי, הרי הפריים הבא לא תלויי בפריים הקודם.

עוד דוגמאות למטלות כאלו הן ניתוח אותות - Seti @ Home למשל הוא יישום מבוזר שהכח הכללי העומד לרשותו מקביל למחשב על אבל זמן התגובה של כל NODE הוא עצום.

יש יישומים שלא ניתן לחלק למנות כאלו בלתי תלויות אחת בשניה, למשל שרת שמחזיק מסד נתונים וצריך לשרת המון משתמשים.

כל יחידות העבודה(NODES) צריכים גישה ב REAL TIME לאותו מסד נתונים, והן גם צריכות הרבה פעמים לדעת מה התחנות האחרות עושות באותו רגע כי לתוצאה של תחנה אחת יכולה להיות משמעות עבור החישוב של תחנה אחרת.

ביישומים כאלו זמן התגובה הוא קריטי, יכולה להיות לכם עצמת חישוב כוללת עצומה, אבל מחשב העל שלכם יתפקד לאט יותר ממחשב בודד בגלל העיכובים האלו.

לבנות חוות רנדרינג זה די פשוט, לעומת זאת לבנות מחשב על שמסוגל לחשב תהליכים פיזיקליים מורכבים זה הרבה יותר קשה ויקר.

חוות רנדרינג אפשר לבנות סביב רשת 10/100 או מקסימום 1000 Mbps, לעומת זאת לחבר אפילו 16 מחשבים דרך crossbar switch של 10Gbps בעבור יישומי זמן אמת יכול לעלות 50,000$. רשת כזו מספקת פינגים של nS בודדים, לעומת עשרות mS ברשת קונבנציונלית.

פורסם

אההההההה..... עכשיו הכל מובן ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים