עבור לתוכן

Restricted Access changed

Featured Replies

פורסם

היי.

אני נמצא בהוט מובייל כבר כמה חודשים, ועד עכשיו תמיד קבעתי את המכשיר על רשת פלאפון ולא נתקלתי בבעיות.

היום פתאום התחילו לצוץ הודעות השגיאה האלו, הן לא מפריעות לשימוש באינטרנט הסלולרי, אבל מופיעות כל כמה דקות בערך מה שמספיק מעצבן. עכשיו שמתי לב שאם המכשיר מקובע על נדידה לרשת פרטנר, או על בחירת רשת אוטומתית, ההודעות לא יופיעו. ברגע שאני מקבע על רשת פלאפון, זה מופיע.

חיפשתי בגוגל והפתרון שמצאתי שהוא להחליף ל WCDMA Only בהגדרות, לא עזר. גם מצאתי תראד מפורום ישראלי מתחרה שנכתב אתמול, ובו לקוחות 012 התלוננו על אותה בעיה.

האם למישהו זה קרה ויש מושג מה לעשות?

הפיתרון שאשתמש בו הוא בינתיים הוא פשוט לקבע על פרטנר, אבל הקליטה באיזורי לא הכי חזקה יחסית לפלאפון.

נערך על-ידי House M.D.

פורסם

גם לי זה קרה היום בהוט מובייל

לחיצה ארוכה על ההודעה ובחירה ב App info מראה שזה מגיע מאפלקציית הטלפון המובנית (Phone)

ניסתי לעשות לה clear data ו delete defaults אבל נראה שזה רק גורם להודעה לא להופיע בnotification drawer, עכשיו היא מופיעה בstatus bar לשניה ונעלמת.....

פורסם
  • מחבר

בינתיים מה שעזר לי זה, כפי שכתבתי, לקבע את המכשיר על הרשת של פרטנר (ברשימת הרשתות, אם מופיעות 3 רשתות בשם הוט מובייל, היא תהיה לרוב השניה)

פורסם

עד כמה שידוע לי הוט מובייל נודדים על הרשת של פלאפון

אז יש מצב שאם אתה מגדיר אותו על הרשת של אורנג' יהיו חיובים נוספים..

פורסם
  • מחבר

מלפני כחודש וחצי, יש הסכם נדידה גם לרשת פרטנר, ללא חיובים נוספים. ההסכם עם פלאפון יסתיים בסוף השנה, ככל הנראה.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני מחובר לרשת של פלאפון כבר כמה שעות ואין בעיה. ייתכן שהבעיה היתה קשורה לעומס על הרשתות הסלולריות ביום העצמות. בכל מקרה, אני יודע מתראד בפורום אחר שפרטנר מודעים לבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים