פורסם 2014 במאי 511 שנים קניתי ASUS N550JK חדש וכשאני לוחץ על הקובץ על מנת להפעיל את המשחק לא קורה כלום , זה קורה לי בכל משחק.מה יכולה להיות הבעיה?אני חושד שהבעיה היא בזה שיש יותר מכרטיס מסך אחד למחשב , אך עדיין כשאני מגדיר לו לעבוד רק עם הכרטיס של NVIDIA עדיין אין תגובה.
פורסם 2014 במאי 811 שנים מחבר כל משחק שאני מנסה לדוגמה cysis 3 , המחשב הזה חזק ואמור להריץ אותו..אני אובד עצות
פורסם 2014 במאי 811 שנים אני מניח שלא צריך לוודאות שמדובר במשחק חוקי נכון? כי אם זה משחק חוקי אז תפנה לצוות התמיכה של סטים או אוריג'ין.אם המשחק לא חוקי אזי דיון לגביו אסור מעל דפי פורום זה ואין אנו נותנים תמיכה בתכנים פרוצים ו/או גנובים.אשמח לעזור במידת האפשר
פורסם 2014 במאי 1311 שנים מחבר צא מנקודת הנחה , המשחק מקורי.עכשיו פתרתי את בעיית ההרצה , המחשק עובד. הבעיה שהמחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הנוסף (750M) ניסתי להוריד למחוק להוריד למחוק את הדרייברים ללא הצלחהאין זכר לנווידיה לפי הווינדוס.משהו נתקל?
פורסם 2014 במאי 1311 שנים כבר היה דיון כזה עם מחשב נייד שהוא בדיוק עם אותו הדגם למשתמש SPONER שנראה שלמרות הסרטונים על Nvidia Optimus הבעיה לא נפתרה יש לי מחשב נייד ומשחקים מראים לי שהכרטיס המסך המובנה מריץ אותם - פורסם: 19-02-14
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.