פורסם 2014 במאי 311 שנים אהלן חבר'ה,יש לי מחשב נייד בן יומייםi7 - 4700MQSSD 256GBGT 755M SLI 4GB GDDR516GB RAMהמחשב ממש טוב רק יש בעיה בגיימינג, כשאני משחק BF4 על אולטרא גם עם 40FPS לדוגמא יש לאגים וגליצ'ים מוזרים אני חושב שקורים לזה microstuttering שהורדתי לHIGH הבעיה לא הייתה מורגשת וכמעט לא קיימת, אבל למשל בFAR CRY 3 לא משנה איזה הגדרות אני שם, המשחק לא שחיק בעליל ניסיתי שני סוגי דרייברים 331 ו333.75 שהוא בטא נראה לי,בקיצור קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאם מבטלים את הSLI אז הבעיה נעלמת אבל לא ניסיתי כי מה הפואנטה קניתי חיה למשחקים ותוכנות טובעניות.האם מישהו נתקל בבעיה יודע מה עושים עם זה ?אגב ניסיתי אדפטיב וי-סינק דרך הכלי של NVIDIA וגם ניסיתי לעדכן ביוס של הכרטיס השני דרך האתר של לנובו אך ללא הצלחה,אני משתמש בWINDOWS 8.1 64BIT
פורסם 2014 במאי 311 שנים לא סתם בגלל הבעייה הזו אני לא ממליץ על הדגם הזה.אין מה לעשות, תצטרך להתפשר על ה-SLI למרות הפגיעה בביצועים עד ואם יהיה פתרון עתידי כלשהו.
פורסם 2014 במאי 311 שנים מחבר אז סם יש לי שני כרטיסים אחד ליופי?מישהו מכיר את הבעיה חווה אותה? או יודע לעדן אותה?
פורסם 2014 במאי 311 שנים מחבר לא רואה סיבה NVIDIA ליצור כזה מערך או אפשרות לשני כרטיסים מהסוג הזה אם הם לא יעילים ואני צריך לבט אחד מהם כדי להינות מהניד..עוד מישהו? מישהו אולי הצליח להתגבר על הבעיה או חווה אותה גם?
פורסם 2014 במאי 311 שנים מחבר פתרתי את הבעיה חברים,BF4 דרש ממני להתקין את הDX11 השחרור האחרון,ופאר קריי 3 טיפה יותר מסובך לשנות כמה דברים בקונטרול של NVIDIA.בקיצור אין סטאטרינג שני הכרטיסים עובדים בSLI מצוין!!
פורסם 2014 במאי 411 שנים מחבר יציב כל הזמן על 48-50שאני בקרב זה מגיע ל40 אבל לא ירדתי מתחת לזה.כל ההגדרות הכי גבוהות כולל AA נערך 2014 במאי 411 שנים על-ידי Rivking134
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.