עבור לתוכן

התקנת ווידנוס 7 מרשיון קיים

Featured Replies

פורסם

היי,

לא מזמן ההורים שלי קנו מחשב נייד חדש והביאו לי את הישן שלהם. הבעיה היא שהמחשב הישן זוחל בצורה לא אפשרית.

רציתי לאפס אותו וזכרתי שברוב המחשבים הניידים יש אפשרות ל-restore אבל אחרי שראיתי שמשום מה ה-restore לא עבד בדקתי אם אכן מחיצת הrestore קיימת וגיליתי שהיא ריקה:cwm31: (איך? להורים שלי התובנות. אני חושד באח הקטן שלי שטיפל להם במחשב בזמן שעוד שירתתי בצבא).

ממה שאני רואה תיקיית windows היא בערך בגיל שאני זוכר שבו קנינו את המחשב אז אני מניח שהוא מעולם לא פורמט מה שאומר שיש עליו עדיין את הגרסה המקורית של הווינדוס 7.

אני זוכר שפעם מיקרוסופט חילקו גרסאות ניסיון לווינדוס 7 אבל לא הצלחתי למצוא אותם אצלם באתר, הם "הצניעו" אותם או שהם כבר לא קיימים להורדה? אם יש אותם עדיין האם אפשרי יהיה לחלץ את רשיון הווינדוס הנוכחי מהמחשב הנייד ולהשתמש בו להתקנה מחדש של הווינדוס עליו?

הגרסה שיש לי עליו היא windows 7 sp1 home premium 64bit.

אם לא אפשרי האם מישהו יודע אם ווינדוס 7 עדיין נמכר עם הנחת סטודנטים או שרק ווינדוס 8 (לא אוהב אותו ממש, אבל מצד שני לא ניסיתי אותו אחרי העדכונים האחרונים שהיו לו) אני אתחיל ללמוד באזור אוקטובר ואני יכול לחכות עד אז.

פורסם

מה אתה הולך ללמוד? אם מדעי המחשב, סיכוי טוב שתוכל להוריד בחינם כל גרסה של windows.

פורסם
  • מחבר

אני הולך ללמוד הנדסת תוכנה.

מאיפה ניתן יהיה להוריד את זה?

זה דורש שליחת מסמכים כלשהם למיקרוספט כמו תעודת סטודנט?

אי אפשר יהיה להתקין מחדש ווינדוס 7 עם הרישיון הקיים?

פורסם

איפה אתה הולך ללמוד?

אצלי באוניברסיטה העברית פשוט לכל הסטודנטים פותחים חשבון ב-dreamspark ואתה יכול לקבל רשיונות למרבית התוכנות של מייקרוסופט בחינם (כ-180 תוכנות שונות). מדובר בכל מערכות ההפעלה, ויז'ואל סטודיו ועוד כלים רבים לפיתוח.

כמובן שתוכל להתקין windows 7, פשוט תוריד גרסה זהה למה שיש לך ותשתמש ברישיון הקיים.

פורסם
  • מחבר

לא לגמרי סגור עדיין על איפה אני הולך ללמוד אם הכל ילך טוב אז כנראה בבן גוריון.

לצערי הרב הבגרות שלי לא משהו בלשון המעטה אז הכל תלוי בכמה טוב הלך לי בבחינת הפסיכומטרי האחרונה.

אני לא מוצא את ההורדה באתר של מייקרוספט לגרסת הניסיון של ווינדוס 7.

אתה יודע איפה אפשר למצוא אותו עדיין?

פורסם

תעשה כאן חיפוש, נתנו כמה פעמים קישורים.

פורסם

חחח

הלכתי על האנגלית

פורסם
החלטת לבד לגבי הגרסה שלו?

הוא דיי רשם את זה בפוסט המקורי..

פורסם
  • מחבר
http://www.magicaljellybean.com/keyfinder

אמורה להיות גם מדבקה עם הסריאל בתחתית הלפטופ

תודה!

אני אנסה את זה מחר אחרי שאני אגבה כל מה שנשאר היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים