עבור לתוכן

Corsair RM1000 vs cooler master v1000

Featured Replies

פורסם

איזה ספק כח עדיף Corsair RM1000 או coolermaster v1000 אני צריך 1000 ואט למחשב חדש פשוט אני מתלבט על איזה דגם ללכת אשמח לקבל עזרה

תודה לעוזרים

פורסם

מה המפרט ומה התקציב?

פורסם
  • מחבר

i7 4770k

evga ftw 780 2sli

32 gb ram

6hdd

3ssd

asrock extreme 9 ac

התקציב 1200 ש"ח

פורסם

או ה coolermaster v1000, זה אותו ספק רק עם מאוורר שונה, חיבורים מודולריים שונים ומראה שונה.

פורסם

הם עולים בארץ אותו דבר אז כבר עדיף ללכת על הסיסוניק מאחר והוא פלטינום (הV1000 גולד) ו-7 שנים אחריות (V1000 הוא 5 שנים)

פורסם

אופס, חשבתי שה V1000 הוא גם פלטינום, כנראה שהוא מבוסס על SS X או SS G. במקרה הזה באמת עדיף את ה SS.

פורסם

הסיסוניק פלטינום הוא אחד הספקים הטובים בעולם אם לא ה...

בכל הביקורות הוא יוצא מגדר הרגיל.

פורסם

הספקים שלהם בין הטובים ביותר שאפשר לקנות לשימוש בייתי ונכון להיום הם היצרן הכי יציב שיש בשוק (CWT פשלו בעבר, אפילו DELTA פשלו בעבר). בכל זאת נראה לי שהמקום הראשון שמור כרגע ל Flextronics עם ה CORSAIR AX-i. ראה את ה בספק האחרון שלהם:

http://www.pcper.com/reviews/Cases-and-Cooling/Corsair-AX1500i-Digital-ATX-1500W-Power-Supply-Review/Efficiency-Different

מפלצת של 1500W עם קטגוריית נצילות חדשה משלה xD

פורסם

^מרשים ביותר אבל זו כבר מפלצת מעולם אחר (1500W) , הבחור לא צריך ספק של יותר מ-1000W והסיסוניק פלטינום קיבל ציון 9.7 מתוך 10.

פורסם

וגם ה AX-i הרבה יותר יקרים מהספקים של SEASONIC, גם בגלל CORSAIR LINK וגם בגלל הבחירה (היחסית מוזרה) של Flextronics כ OEM. יש בסדרה הזו גם הספקים נמוכים יותר אבל הנצילות יורדת (לפלטינום אבל בכל זאת יורדת) ובדרך כלל במחיר שלהם אפשר לקנות ספקים של חברות אחרות עם הספק גבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

סיסוניק בהחלט אחת החברות הטובות הבעיה היא שיש כמה צרכנים שמדווחים על רעש חשמלי מספקי הכח שלהם (coil whine) מישהו פה נתקל בבעיה הזאת בארץ עם סדרת הפלאטינום של סיסוניק במיוחד עם ה1000 וואט?

פורסם

לי יש את הסיסוניק פלטינום 860W ולא שמעתי על מישהו שיש לו את התופעה בדגם הזה או בדגם ה1000W.

גם בדגמים אחרים של סיסוניק שאנשים דיווחו על coil whine הם ביצעו RMA ללא שום בעיה, יש לחברה שירות לקוחות מעולה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים והעוזרים בהחלט אני הולך על ה-Seasonic Platinum 1000W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים