עבור לתוכן

מאסתי בהוט אחרי 3 חודשים, 5 ביקורי טכנאי ועשרות שקרים. מחפש חלופה!

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה, אז אחרי סאגה של 3 חודשים בערך עם ניתוקים יום יומיים, 5 ביקורי טכנאים שאין להם מושג מה הבעיה ועשרות טלפונים ושקרים ש"הבעיה תוקנה" נמאס לי כבר!

אם יש לכם המלצה לספק+תשתית של אינטרנט עם 15-30 מגה הורדה והעלאה גבוהה, וכמו כן פינגים נמוכים! אז בשמחה.

המלצות מאזור רחובות עדיפות מאחר ויש כנראה חשיבות לאזור.

תודה רבה!

פורסם

אני בבזק ומרוצה מהם

אני מאזור רחובות

פורסם

גרתי בבניין משנות ה 60 כ 5 שנים והייתי בהוט על 12מגה היה בסדר לרוב . עברתי לפני חודשיים לבניין משנות ה 80 , עברתי לבזק כי רציתי ל"השתדרג ".

מאז המעבר היו לי יותר ניתוקים ממה שהיה לי ב 5 שנים בערך בהוט , כולל סופ"ש שלם שהייתי מושבת כי נשרף איזה כרטיס בחוץ.

יכול להיות שהבעיה עם בזק זה בגלל שאני על 15מגה ולא נתנו לי ציוד קצה של NGN , אולי הוא יותר איכותי .

צריך לקחת בחשבון שזה גם עניין של מזל .

בניין שהתשתית של אחד מהם טובה יותר או פחות , אזור , טכנאי טוב או אדיוט שמגיע לטפל בבעיה וכו'.

אני מפ"ת .

פורסם
  • מחבר

אין ספק שיש כאן "עניין" קטן של מזל על איזה תשתית אתה נופל אבל אחרי הכל אם אחרי 3 חודשים לא מצליחים לסדר את הבעיה וכאשר לנציגים\טכנאים ואפילו מנהלים שם אין תשובה ברורה לגבי מקור התקלה וצפי לתיקון אז זה כישלון!

אני אנסה את בזק, אם גם אצלהם יהיו לי בעיות נמשיך אלהה

פורסם

הוט והוטנט יותר טובים מבזק ובזק בן לאומי לפעמים בגלל שיש תקלה בהוט יש יותר מדיי טכנאים שכול אחד עושה איך שהוא יודעה

ובגלל זה יש בעיות כי אחד לא יודעה מהשני ולכן במצב שלך הייתי מבקש טכנאי בכיר אחד קבועה שיודעה את העבודה

( ולא 10 שונים שלה מבנים כלום) ושרק להם יש הרשאות רחבות לעשות דברים מה שלטכנאים רגלים אין ואז אני בטוח שהבעיה הייתה נפתרת יותר מהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים