פורסם 2014 באפריל 2911 שנים אין תשובה חד משמעית, בדרך כלל מה שיהרס זה המעטפת החיצונית שהרמקול אולי יראה קצת מכוער, כמובן צריך הרבה זמן בשמש כדי שזה יהיה במצב כזה.
פורסם 2014 באפריל 2911 שנים מחבר אין תשובה חד משמעית, בדרך כלל מה שיהרס זה המעטפת החיצונית שהרמקול אולי יראה קצת מכוער, כמובן צריך הרבה זמן בשמש כדי שזה יהיה במצב כזה.תודה אחי אשמח לעוד המלצות
פורסם 2014 באפריל 2911 שנים כעקרון ממברנה יכולה להתייבש ולההרס אבל היות שברמקולים המדוברים יש ממברנת פלסטיק לא נראה לי שיהיה נזק גדול מדי.
פורסם 2014 באפריל 2911 שנים הרמקולים האלו לא נועדו להיות רמקולי גינה. השאלה למה אתה רוצה לשים אותם בחוץ ולכמה זמן?
פורסם 2014 באפריל 2911 שנים לא הייתי ממליץ לחשוף את הרמקולים הללו לשמש לזמן ממושך, הם בנויים לשימוש Indoors ועלולים להנזק. יש רמקולים מקצועיים למטרה כזו... נערך 2014 באפריל 2911 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2014 באפריל 2911 שנים מחבר הם פשוט עומדים על שולחן שקרוב לויטרינה ושאני פותח אותה יש שמש על מעטפת העץ של אחד מהרמקולים והוא מתחמם, השאלה כמה זה יכול להרוס לי את הרמקול בטווח הארוך?
פורסם 2014 באפריל 2911 שנים מאחר ולא תכננו שהוא ישב בשמש בטווח הארוך העץ עלול להפגע ולהסדק. תיצור צל איכשהו. נערך 2014 באפריל 2911 שנים על-ידי ABL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.