עבור לתוכן

מחשב נדלק, הכל נראה על פניו תקין - אבל המסך שחור!

Featured Replies

פורסם

ניסיתי עם שני כרטיסי מסך שונים, כל פעם בסלוט PCIE אחר, עם שני מסכים שונים בחיבור אנאלוגי ודיגיטלי (המסכים תקינים בוודאות).

אני לא יודע אם מה שתקול זה כרטיסי המסך (7100 פאסיביים של גיגבייט - מה כבר יכול להתקלקל ובשניהם?) או שפשוט לוח האם דפוק.

איך מאבחנים?

פורסם

מה שאר המפרט,מעבד, לוח, זיכרון, ספק?

פורסם
  • מחבר

מעבד E8400

לוח 775 כלשהו (MSI 7338)

ספק CM 400W

4G DDR2

קניתי אותו די מזמן ממישהו בפורום בלי כרטיס מסך ורק עכשיו הפעלתי אותו...

פורסם

כשקנית לא בדקת אם עובד?

פורסם
  • מחבר

לא היה לי אז כרטיס מסך לבדוק - סמכתי על זה שזה מישהו מהפורום שגם הבטיח לי שהכל 100% ואפילו הציע לי לבוא אליו הביתה לראות אותו עובד.

לא יצא לי...

פורסם

לפחות פוסט אתה רואה?

יש ציפצוץ חריג או משהו בסגנון?

ניסית לפחות לבדוק את אחד מכרטיסי המסך על מחשב אחר?

יש ברשותך ספק אחר לצורך בדיקה?

פורסם
  • מחבר

אין פוסט

צפצופים נשמעים תקינים ונשמע כאילו הוא עולה.

אין לי על מה לבדוק את הכרטיסים האחרים ואין לי ספק אחר... מנסה לארגן.

פורסם

הייתי מנסה לנתק את כל החיבורים ולחבר בחזרה, כולל לוודא שהזיכרון יושב כמו שצריך בסלוט למרות שאם לא, היה אמור לצפצף.

נסה לבדוק את כרטיסי המסך במחשב אחר ובנוסף אם יש לך ספק אחר לבדוק איתו.

קצת בעיה לבדוק כשאין כרטיס מסך מובנה, לא בלוח ולא ליבה גרפית במעבד.

פורסם
  • מחבר

בדקתי - כרטיסי המסך תקינים.

הספק נראה לי בסדר...

פורסם

תשאיר סטיק אחד של זיכרון ותנתק קשיחים, DVD ואפילו מאווררים

פורסם

GIL28 כל הנ"ל כדי להוריד עומס פוטנציאלי על הספק?

פורסם

^כן, במידה ויש שני סטיקים אם מורידים אחד זה פחות 2-3W, נגיד עוד שני מאווררים זה 2-3W למאוורר, קשיח עוד בערך בין 3-10Wתלוי בקשיח,

אם לא חסכוני אני מעריך באיזור 7W, צורב באיזור 20W, אפשרי להוריד סביבות 30W אני מעריך, אולי זה מה שיעזור לו להניע.

פורסם

נתת לי רעיון. יש לי בבית איזה מחשב נייח שלא נדלק כי הספק שלו ג'נרי. אנסה את מה שאמרת נראה אם יואיל בטובו לעלות. (וסליחה על ההתפרצות לדיון)

פורסם

לא רק, יכול להיות שאחד הרכיבים האלה מקצר. אז מבודדים את התקלה למינימום רכיבים.

פורסם

^גם אפשרות, לי לא מזמן היתה בעיה בלוח X79 שאחרי עדכון לתמיכה במעבדי אייבי לא עלה לי פוסט, אחרי לא מעט משחקים ואלימינציה עליתי על הבעיה.

סלוט זיכרון אחד נדפק כתוצאה מהעדכון, למשה המחשב היה עולה עם 3 סטיקים מאוכלסים ועם כל ה-4 לא עלה בכלל.

הייתי בטוח שהבעיה במעבד שנקנה יד שניה, כיוון שעם מעבד מדור סנדי בריג' הכל עלה כמו שצריך עם 4 סטיקים של זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים