עבור לתוכן

המלצה למקלדת מכנית

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי כרגע מקלדת של לוגיטק G15 כבר כמה שנים

חשבתי לנסות את עניין המקלדות המכניות

איך המקלדת הזאת:

Roccat Ryos MK Pro Mechanical With Per-key Illumination Brown

האם היא סתם יקרה או יש הגיון במחיר שלה בארץ?

יש עוד דגמים מומלצים? איך

[h=1]Logitech G710?

[/h] אני עדיין לא ניסיתי את הסוויצ'ים השונים אבל ככל הנראה לפי מה שקראתי שהלך על החומים

עקרונית לא לחוץ לי מקשים בעברית גם במקלדת הנוכחית אין עברית, כדאי להזמין מחו"ל אם כן מאיפה?

תודה

פורסם

Logitech G710 מקלדת טובה וגם השירות של לוג'יטק מעולה.

אם אתה מחפש מקלדת מכנית עם סוויצ'ים חומים ועוד פיצ'רים והמחיר שלה מתאים לך, זו תהיה בחירה טובה.

אם אתה מחפש מקלדת יותר זולה מהלוג'יטק, יש את המקלדת הזו של Zowie באייבורי:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10836

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה

האמת אני כבר הרבה שנים עם מקלדות של לוגיטק והם אף פעם לא עשו לי בעיות, אפילו לד אחד לא נשרף אחרי שנים של שימוש כבר

איך נחשבת החברה הזאת: Roccat Ryos MK Pro Mechanical With Per-key Illumination Brown? חברה טובה?פחות טובה?

פורסם

אני אישית לא התנסיתי במקלדת הזו של Roccat, זה דגם חדש אבל יש עליה ביקורות טובות מאוד ברשת.

פורסם

תלך לחנות שתאפשר לך לבדוק אותם. אני גם חשבתי לקנות מקלדות עם סוויטצים חומים אבל בדקתי ולא אהבתי אותם הם הרגישו לי כמו מקלדות הממברנה.

פורסם

האם אתם מכירים חנות שאפשר להתנסות ? ( גם שוקל על מכאנית)

פורסם

בKSP נתנו לי לנסות

פורסם

באייבורי נתנו לי לנסות כמה מקלדות לפני שרכשתי אחת, רק תוודא שהיא (ואולי עוד כמה מקלדות אם אתה מתלבט בין הסוויצים) באמת במלאי בסניף שקרוב אליך

פורסם
  • מחבר
תלך לחנות שתאפשר לך לבדוק אותם. אני גם חשבתי לקנות מקלדות עם סוויטצים חומים אבל בדקתי ולא אהבתי אותם הם הרגישו לי כמו מקלדות הממברנה.

על איזה סוויטש ומקלדת הלכת בסוף?

פורסם

בניגוד לכל החבר'ה פה קניתי עם סוויטצ'ים כחולים. שמתי או-רינגס והם שקטים כמו הכפתורים של העכבר.

פורסם

סוויטצ'ים כחולים הם הסוויטצ'ים הכי מרעישים שיש בגלל מבנה הסוויטץ, יש להם צליל מתכתי, למרות שכיף להקליד עליהם, אם אתה לא סגור בחדר שלך ומקליד, מהר מאוד שאר יושבי הבית יתלוננו על הרעש, גם אם תשים אורינגים.

החומים גם קליקיים אך יותר נעימים ללחיצה.

השחורים והאדומים בעלי מבנה סוויץ' ליניארי וללא צליל של קליק, למרות שיש כאלו שמתבלבלים שחושבים שהרעש הנשמע מסגירת המהלך וההלימה של הסוויץ' בגוף המקלדת הוא רעש של קליק.

השחורים בעלי התנגדול גדולה יותר מאשר האדומים.

בהקלדה ראשונית השחורים ירגישו קשים מדי והאדומים רכים מדי, אך אחרי כמה פעמים מתרגלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים