עבור לתוכן

האם מחשב יכול לשמש כממיר תלת-מימד?

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי מקרן שתומך ב3D-READY, התלת מימד לא היה אחד מהפרמטרים לקניית מקרן

אך הייתי שמח לדעת אם בעזרת מחשב ניתן להקרין תוכן 3D,

למקרן יש חיבור HDMI 1.3, שלהבנתי צריך ממיר שיודע לפענח תוכן 3D.

יש לציין שאם אין צורך במקרן אני כמובן ירכוש משקפי DLP LINK אקטיביים.

אודה לתשובות.

פורסם

בגדול תלוי בפורמט שאתה רוצה לנגן (יש כמה, למשל SBS...)

אם הבנתי נכון כל מחשב יכול להקרין תלת מימד רק שתצתרך תוכנה מיוחדת ורוב התוכנות עולות כסף.

באופן עקרוני חלק או כל הפורמטים של תלת מימד מצהירים שיש צורך ב-hdmi 1.4 אני לא יודע אם זה באמת חובה.

"

צריך ממיר שיודע לפענח תוכן 3D" לא הבנתי, אתה מדבר על עוד מכשיר בין המחשב למקרן שממיר משהו?

"

שאם אין צורך במקרן" שוב לא הבנתי, אמרת שכבר יש לך מקרן 3d-ready??

הערת שוליים בקשר למשקפיים, תבדוק טוב טוב שהן מתאימות למקרן יש משקפיים שעובדות ב120 הרץ ויש ב144...

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שאין צורך בממיר בין המחשב למקרן התבלבלתי..

המקרן הוא vivitek q2 שהחיבור שלו הוא hdmi 1.3.

האם מחשב עם כרטיס מסך hd6850 שלפי גוגל תומך ב3d יכול להעביר למקרן תלת מימד ובעזרת משקפיים אקטיביות אני יראה תלת מימד?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי אז התשובה העקרונית היא - כנראה כן.

תעשה ניסוי כזה: "תשיג" לך סרט בתלת מימד שהוא HSBS (כתוב עליו SBS או HSBS)

תקרין אותו מהמחשב במסך מלא מכל נגן (אני ממליץ VLC)

אתה אמור לראות שתי תמונות אחת ליד השנה.

בשלט של המקרן, תבחר "הפעלת תלת מימד בפורמט SBS" - אני 99% בטוח שיש לך דבר כזה באופציות.

אתה רואה "תמונה אחת כפולה" עכשיו (לא יודע לנסח את זה יותר טוב אבל כשתראה, אם תראה - תבין) שהיא טיפה אדומה?

אם כן - בינגו בשלב הזה אתה שם משקפיים ורואה בתלת מימד בכיף. אזי, תזמין מאיביי או משהו משקפיים זולות לאחר שתברר שהן מתאימות למקרן

אני מצאתי לשלי במחיר של כ70 שקלים.

תחכה עד שיגיעו ותנסה. זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו. אם עובדות והן סבבה לך - תזמין עוד כמה זוגות בהתאם למספר הצופים.

ודרך אגב, המקרן שלך נראה מעניין, במיוחד עוצמת ההארה שנראית קצת חלשה. אתה מוכן לספר לנו איזה גודל תמונה אתה מקבל והאם היא בהירה מספיק?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המפורטת והמצויינת, אני כרגע ממתין למשקפי תלת מימד שיגיעו מאייבי, ואז אוכל לעדכן בנושא זה.

לגבי המקרן , אחרי חיפושים והמון ביקורות בחרתי בו כי הוא מתאים לצרכים שלי.

הגודל כרגע המתקבל כרגע הוא 2 מטר(כ-78 אינץ) בגלל שאני מוגבל במסך, אבל לדוגמא בגמר הצמפיונס בגינה בחוץ ראו נהדר וממש לא חשוך גם עם תאורת הרחוב.

בבית אין בכלל על מה לדבר , ברגע שמכבים את האור רואים מדהים, הורדתי סרט full hd bluray והאיכות... לא היה לי דבר כזה. אז לדעתי הבחירה הזו מצויינת ומתאימה לצרכים שלי (דרישות מינימליות של צפייה ממרחק של עד כ-6 מטר מהמסך)

פורסם

מעולה! לדעתי כל מי שרוצה תמונה גדולה צריך לשקול את המקרן שלך, הוא זול מטלוויזיית 40" (אני צודק?) ונותן תמונה פי 4 יותר גדולה

(אם תסדר 4 טלוויזיות 40" במלבן תקבל 80") - פצצה של דבר!

פורסם
  • מחבר

עלה לי 1450 שח כולל מכס דרך אייבי בתוכנית הגלובל.

קצת תמונות [ATTACH]5982[/ATTACH][ATTACH]5983[/ATTACH][ATTACH]5984[/ATTACH]

פורסם

תאמין לי, אני כבר לא מבין למה אנשים עדיין קונים טלוויזיות.

זה כנראה פשוט עניין של חוסר מודעות.

אני יודע שאני לא אקנה יותר בחיים שלי טלוויזיה. מקסימום אם אני אבנה אולפן ביתי מהסרטים אני אביא חזרה את ה42" הישנה שלי ש"תרמתי" להורים מחוסר שימוש בתור מסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים