עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה או VIVO

Featured Replies

פורסם

אבא שלי צריך לצורכי מחקר לחבר מצלמה ( coolpix 4300 ) למיקרוסקופ וממנה למחשב. המטרה היא לראות במחשב כשהם עובדים עם המיקרוסקופ ולצלם תמונות. איזה כרטיס הייתם ממליצים למטרה הזאת? כמה שהאיכות יותר גבוהה יותר טוב, אבל גם המצלמה מגבילה את האיכות כמה שהבנתי, אז קחו את זה בחשבון.

המוכר כאן הציע לו R9200 עם VIVO ב 540 ש"ח או Flyvideo3000 ב 300 ש"ח בערך, אבל הוא יחזיר לו כסף על הכרטיס הישן (GF4 MX)

זה ממש לא למשחקים, רק לצורכי מחקר.

המחשב הוא פנטיום 4 חדש יחסית(חצי שנה), אז לא נראה לי שתהיה בעיה של כרטיס חדש מדיי.

פורסם

בטח שאת הFlyVideo, למרות שהויוו של הR9200 מעולה.

יש גם איזה כרטיס של לידטק.. שכחתי את השם.. :P

פורסם
  • מחבר

אני צריך כרטיס שאיתו אפשר לשמור תמונות באיכות הכי טובה שאפשר עם המצלמה הזאת, זה לא חייב להיות אחד מהשניים.

ממה שאני ראיתי הFlyVideo נותן רזולוציה נמוכה וכבר עדיף לצלם במצלמה ישירות ולהעביר למחשב את התמונות למרות שזה יאט את העבודה.

מה הרזולוציה של ה VIVO ב R9200?

פורסם

בעקרון אם הביצועים במשחקים לא חשובים אז עדיף לך לקחת כרטיס טלווזיה מאחר ויש בו גם טיונר שיאפשר לך לראות טלווזיה..... (אם יש לך כבלים)

ה fly video 3000 נחשב לכרטיס לא רע בכלל....

אבל אני לא בטוח שהתוכנה המסופקת תספיק לך לתפיסת וידאו כמו שצריך. יתכן שתאלץ להשתמש בתוכנת צד שלישי....

פורסם
  • מחבר

אני אגיד את זה שוב. לא צריך טיונר. הכרטיס הזה ישב במחשב של מעבדה מחובר למצלמה דיגיטלית שיושבת על העינית של מיקרוסקופ.

המלצה יכולה לצלם תמונות ברזולוציה של משהו כמו 20XX * 17XX אם אני זוכר נכון. עם כרטיס שנותן רבע מזה לא שווה להתעסק. יש כרטיסים עם רזולוציה יותר טובה? הכרטיס לא הולך לעשות שום דבר אחר. שום דבר.

פורסם

רגע רגע. זאת מצלמה דיגיטלית והמטרה היא לשמור את התמונות במחשב כלכידה ולא ע"י שמעלים אותם עם חוט? אם אתה רוצה ככה לשמור אותם אז פשוט חבל על הזמן כי האיכות אף פעם לא תהיה זהה לתמונה עצמה וגם הגודל יהיה קטנטן.

אם אתה מעוניין בזה רק בשביל לראות 'בזמן אמת' ואחר כך להעלות אז זה פתרון בסדר.

ולמי שלא זכר, לכרטיס של לידטק קוראים Leadtek WinFast TV2000 XP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים