עבור לתוכן

מסך שחור אחרי התקנת דריבר כ.מסך 9600gt

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.. קניתי היום לוח חדש ga-h87-d3h ומעבד i5-4670.. הכרטיס הישן שלי נשאר איתי, לאחר התקנה נקייה של 8.1 כאשר אני מתקין את הדרייבר של כרטיס המסך( ניסיתי קודם את גרסת הבטא ועכשיו גם את הקודמת של הדרייבר מהאתר של NVIDIA) או כאשר המערכת מורידה ומתקינה את הדרייבר והרזולוצייה משתנה אוטומטית המסך הופך שחור גם אחרי הפעלה מחדש, ורק כאשר מזיזים את העכבר רואים אותו.. וחלק מסרגל הכלים.. משהו מוזר.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של המערכת אבל זה לא עזר וכל פעם חזר לאותו המצב ברגע שהכרטיס זוהה.. עכשיו שלפתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המןבנה בלוח ואכן עובד מצויין.

יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם הכרטיס שלי הלך לעולמו? יש לציין שעד כה עבדתי עם 8.1 אבל עם לוח זיכרון ומעבד שונים והכרטיס מסך עבד חלק. ספק הכוח שלי הוא neo he 550w מותקן כרגע 4gb זיכרון. אשמח אם תוכלו לעזור, תודה

פורסם

תוריד driver sweeper תסיר שאריות של דריברים לאחר מכן תתקין את הגירסה האחרונה.

פורסם
  • מחבר

1. תודה, עכשיו אנסה את זה ואעדכן. דבר נוסף, עדכנתי את גרסת ה-BIOS לF6 האחרונה, ב-F5 רשום
    Support PCB ver 1.0/1.1
  2. Improve PCIE-E compatibility

- - - תגובה אוחדה: - - -

זה לא עזר..

ניקיתי עם DRIVER SWEEPER הסרתי הכל לגמרי, אפילו ביטלתי את עדכונים האוטו' של WINDOWS כדי שלא יתקין משהו אוטו' ועדיין אותו הדבר בדיוק

אני אעלה סרטון כדי שיראה מה בדיוק קורה

הנה הסרטון:

ד"א למה הכתיבה בפורום כ"כ איטית?!

פורסם

אתה בטוח שהורדתה את הדריבר הנכון?

פורסם
  • מחבר

אמממ כן... זה לא כזה מסובך.. http://www.geforce.com/drivers/results/73780

סדרה 9,ל8.1 64 ביט

ניסיתי גם את גרסת הבטא שקיימת וגם את זו

פורסם

תנסה כרטיס אחר.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי!!! משהו מוזר קורה פה..

יש לי כרטיס נוסף מאותו הדגם בדיוק GT9600 שהיה בשימוש אצלי מהלוח הישן בתצורת SLI

חיברתי אותו והתוצאה הייתה זהה, מסך שחור כמו בווידאו שהעליתי

ואז ניסיתי כרטיס אחר שיש לי פה GTS450 התקנתי את הדרייבר האחרון התקנה מלאה מחדש, עבד כמו שצריך

ואז החזרתי את ה- GT9600 ו-וואלה, עובד! לא ברור לי מה הפריע, אולי משהו פגע במהלך ההתקנה וכשעשיתי התקנה נקייה עם כרטיס אחר זה נפתר

מישהו נתקל במצב כזה?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים