עבור לתוכן

כרטיס מסך זול ולא מרעיש עם תמיכה ב-HDMI ובפורמטי הקול החדשים?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך ל-HTPC, רצוי עם קירור פאסיבי אבל לא קריטי אם יש לו מאוורר לא מרעיש. חשוב שתהיה לו תמיכה ב-Dolby TrueHD וב-DTS-HD. אם יש לו אפשרות להריץ משחקים פעולה ישנים (נניח UT99), מה טוב. הגודל אגב לא אמור להוות בעיה (זה המארז שלי).

רעיונות?

פורסם

מה התקציב? בעיקרון כל כרטיס בסיסי יספיק. יש לך תקציב מוגדר?

פורסם
  • מחבר

כמה שפחות. אם יש משהו כזה ב-300 ש"ח זה יהיה מעולה. אם צריך להגדיל את התקציב משמעותית אז אני אעדיף לחפש משהו יד שניה (וגם כאן אשמח להמלצות).

פורסם

מה רע בליבה גרפית מובנית במעבד וכרטיס קול מובנה בלוח?

פורסם

מה המפרט של המחשב שלך (מעבד ולוח אם)?

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא i5-750 והלוח הוא ג'יגהבייט GA-P55A UD3R שאינו כולל כרטיס מסך. עד עכשיו הם שימשו אותי למחשב הדסקטופ שלי, אבל אני משדרג ל-i7 4770K וללוח חדש ומתכוון להשתמש ברכיבים הישנים ל-HTPC. אני מתכוון להמשיך להשתמש בכרטיס המסך שלי (Radeon HD7850) בדסקטופ החדש ולכן צריך כרטיס מסך עבור ה-HTPC.

פורסם

יש לך את nvidia gt630 של gainward ב224 ש"ח בפלונטר וכן nvidia gt440 ב250 ש"ח בפלונטר. יש כרטיסים במחירים יותר זולים כמו AMD sapphire 5450 בtms 126 ש"ח

תמיד יש לך אופציה של למצוא כרטיס יותר חזק ביד שניה אבל אם אתה רק צריך כרטיס פשוט להרצת סרטים בלבד דרך HDMI ולא משחקים הייתי הולך על האופציה הזולה.

פורסם
  • מחבר

ה-GT440 נראה נחמד. הוא תומך בפורמטים החדשים ולפי ביקורות על כרטיסים עם ה-GPU הזה נראה שהוא יכול להריץ משחקים ישנים (כמו UT3 למשל) בצורה די חלקה ב-FullHD. השאלה רק אם המאוורר שלו מרעיש? אני לא מצליח למצוא ביקורות על כרטיסים של החברה הזו (Sinotex)

פורסם

אם לא תמצא ביקורות תמיד תוכל לרכוש את אותו כרטיס של חברה אחרת כמו gainward בעשרים שלושים שקל יותר

- - - תגובה אוחדה: - - -

MSI nvidia GeForce gt 440 1GB ב274 ש"ח בפלונטר

לדעתי הוא יהיה יותר שקט. זה עדיין במסגרת התקציב שלך.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

כן, הכרטיס הזה נראה כמו אופציה טובה יותר. עכשיו אני צריך רק להחליט אם ללכת עליו או לחפש משהו חזק יותר ביד שניה.

תודה!

פורסם

במחיר הזה לדעתי כדאי לקנות חדש. אם תמתח את התקציב ל460 יש לך gtx560 אבל זה כבר כרטיס לגיימינג מה שאתה כנראה לא רוצה.

אחלה יום

פורסם

שים לב שכרטיס יד שניה הוא בסבירות גבוהה יותר להרעיש אם אינו פאסיבי.

פורסם
  • מחבר
במחיר הזה לדעתי כדאי לקנות חדש. אם תמתח את התקציב ל460 יש לך gtx560 אבל זה כבר כרטיס לגיימינג מה שאתה כנראה לא רוצה.

אני בעיקר משחק עם הדסקטופ ולא תכננתי להשקיע הרבה בכרטיס מסך ל-HTPC (לכן צימצתי את הדרישות למשחקים ישנים), אבל מבדיקה של בנצ'ים של ה-GTX560 נראה שהוא ממש חזק בשביל המחיר. ובזאפ מצאתי חנות שמוכרת אותו ב-429 ש"ח שזה ממש זול לכרטיס כזה. ההסתייגות היחידה היא שגם כאן לא שמעתי על החברה. אתה מכיר מישהו שמשתמש בכרטיס של Forsa?

- - - תגובה אוחדה: - - -

שים לב שכרטיס יד שניה הוא בסבירות גבוהה יותר להרעיש אם אינו פאסיבי.

נקודה טובה מאוד. אני בהחלט מעדיף לרכוש כרטיס חדש - גם בגלל נושא הרעש, וגם בגלל שכך אני יכול להיות בטוח שהוא לא עבר OC כבד שקיצר לו את החיים...

פורסם

אם לא תשחק בו אני מציע שתקנה כרטיס זול עם קירור פאסיבי וצריכת חשמל נמוכה, אחרת אתה שתם שורף חשמל ומייצר חום מיותר במארז שאמור לניות כמה שיותר שקט.

פורסם
  • מחבר

אוקי, הזמנתי בסופו של דבר את אותו כרטיס שיש לי בדסקטופ - HD 7850. אני יודע מניסיון שהוא שקט, תומך בפורמטים החדשים ומסוגל להריץ יפה את כל המשחקים (שלמרות שזו לא הייתה דרישה מרכזית, נראה לי נחמד לשחק עם פלאזמה 50"). המחיר ששילמתי, 650 ש"ח, הוא בדיוק באמצע בין מה ששילמתי בעבר לבין מה שחשבתי להוציא על הכרטיס עבור ה-HTPC, כך שלמרות שפרצתי את התקציב בכמה מאות שקלים אני בהחלט שלם עם זה. אם אראה שאני לא מנצל אותו מספיק אעביר אותו לדסקטופ לשימוש בקרוספייר ואוסיף כרטיס בסיסי מאוד במקומו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים