עבור לתוכן

אפליקציה למעקב רצוף אחר מיקום

Featured Replies

פורסם

אני גיליתי שהפעלית את המוד הזה ושכחתי מזה במשך שנה וחצי! לא היה הבדל גדול בצריכת הסוללה כשביטלתי.

פורסם

נשמע מוזר מאוד. אתה בטוח שהמוד הזה באמת עבד? כלומר, נכנסת מהמחשב ויכלת לראות היכן היה המכשיר בכל דקה במהלך היום?

ב-360life למשל, הם מצהירים שצריכת הסוללה עולה בכ-10%. מניסיון שלי, זה היה יותר קרוב ל-20%.

פורסם

בלי GPS מופעל לא תוכל לעקוב אחרי המכשיר...

פורסם
נשמע מוזר מאוד. אתה בטוח שהמוד הזה באמת עבד? כלומר, נכנסת מהמחשב ויכלת לראות היכן היה המכשיר בכל דקה במהלך היום?

ב-360life למשל, הם מצהירים שצריכת הסוללה עולה בכ-10%. מניסיון שלי, זה היה יותר קרוב ל-20%.

ראיתי שזה מופעל והסתכלתי בהיסטוריה. ראיתי כל מיני מקומות שיצא לי להיות בהם רק פעם אחת במהלך השנה וחצי הנ"ל (טיולים וכדו') שהיו מסומנים במפה.

פורסם
בלי GPS מופעל לא תוכל לעקוב אחרי המכשיר...

אני לא מבין למה או למי אתה מתייחס...

אבל בכל מקרה זה לא מדויק. ניתן לעקוב אחרי מיקום המכשיר גם על פי רשתות ה-wifi שמאותרות בקרבתו.

בכל אופן, יש כמה דרכים למעקב רציף אחרי מיקום הטלפון:

- הפעלה קבועה של ה-GPS, כמו בזמן שאתה משתמש ב-waze. זה משהו שיגזול להערכתי ומנסיוני עם האפליקציה לייף 360 משהו כמו 10%-20% מהסוללה. בהחלט לא משהו שמומלץ להפעיל לאורך זמן, בטח לא בטיול לחו"ל כאשר זמן הסוללה הוא מצרך חשוב.

- הפעלת ה-GPS פעם בכמה שעות, במחזוריות קבועה.

- שמירת המיקום כאשר ה-GPS מופעל גם כך ע"י אפליקציות אחרות (פייסבוק, תוכנות ניווט וכו') או כאשר המכשיר מזהה רשתות wifi. זה כמובן יכול לבוא בשילוב עם הקודם.

פורסם

יש קצת הבדל בין שמירת מידע על המיקום לבין הפעלת waze (הורדת מפות, חישובי מסלולים, קבלת התראות, מסך דלוק)

פורסם
יש קצת הבדל בין שמירת מידע על המיקום לבין הפעלת waze (הורדת מפות, חישובי מסלולים, קבלת התראות, מסך דלוק)

נכון, אבל זה ממש לא מה שכתבתי, קרא שוב.

נתתי את ווייז כדוגמה למצב בו ה-gps פועל באופן קבוע ורציף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים