עבור לתוכן

אפליקציה למעקב רצוף אחר מיקום

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחותי נוסעת לנפאל+סין לחודשיים ומעוניינת להתקין על ה-Galaxy S4 שלה אפליקצייה שתשדר עצמאית את המיקום שלה באופן רציף.

מאז לכתו של Google Latitude, אני לא מוצא אפליקציה כזו. יש עכשיו את Glympse, אבל היא דורשת שיתוף מיקום יזום מצד המשתמש.

האם ידועה לכם אפליקציה לאנדרויד שמאפשרת מעקב רציף אחר מיקום? רצוי מאוד שאפשר יהיה לצפות במידע גם מאייפון, והכי טוב מכל דפדפן.

תודה.

פורסם
  • מחבר

בינתיים מצאתי את Life360, עושה רושם טוב. המלצות אחרות?

פורסם

ניסיתי פעם את Life360, גוזלת הרבה מהסוללה ולכן הסרתי אותה.

יש את Android Device Manager שמאפשר לראות באופן יזום את המיקום של הטלפון, אם יש לך יוזר וסיסמה לחשבון הגוגל שמשויך למכשיר. אבל זה לא באופן רציף...

זה גם לא שומר באופן רציף, אלא רק כאשר ה-GPS פעל ויש חיבור לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אני יכול לחיות עם זה, אבל אפשר לצפות במיקומים של אחותי מה-S2 שלי בלי לצאת מחשבון ה-Google שלי על המכשיר?

פורסם

ממש האח הגדול... לא ידעתי על זה (או שבעצם ידעתי והדחקתי).

לפחות זה עוזר לשכחן כמוני איפה הייתי לפני שבועיים אם צריך...

פורסם

גוגל באמת החזירו את השירות של location history לפני כמה חודשים. זה עובד דיי לא רע, אך אני לא יודע איך הביצועים בחו"ל....

פורסם

Roaming זה לא כמו חיבור במדינה שבה אתה מנוי.

פורסם

הדיווח לא חייב להיות מבוסס על תקשורת עם לווין GPS.

פורסם

קרברוס.

אתה יכול להפעיל את המעקב מרחוק אם צריך.

פורסם
קרברוס.

אתה יכול להפעיל את המעקב מרחוק אם צריך.

אין טעם לרכוש את קרברוס רק בשביל זה. קרברוס היא אפליקציה נגד גניבות עם המון אופציות לריגול אחרי הגנב.

בכל מקרה, גם קרברוס לא תתן לו מיקום רציף ללא התערבות, אלא רק עם דרישה וכאשר נכנסים למוד של שליטה מרחוק.

במקרה כזה, עדיף כבר להשתמש ב-android device manager החינמי.

פורסם

לקרברוס יש מצב של עקיבה תמידית.

פורסם

נכון, לזה התכוונתי כשכתבתי "מוד של שליטה מרחוק". זה בעיקרון מוד שאתה אמור להכניס את המכשיר אליו אחרי שגנבו אותו.

למיטב הבנתי - אם תפעיל אותו, ה-GPS במכשיר יפעל ללא הפסקה והסוללה תיגמר בקצב מהיר פי כמה מזה שבשגרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים