עבור לתוכן

כמה הערות לגבי ה- XASER3

Featured Replies

פורסם

אקיצר.. קניתי אותו והטמפ' של המחשב שלי ממש גבוהות עכשיו שאני שם את היד לייד המאווררים זה בקושי מוציא אוויר!!

מה זה בדיחה??? אם אני יחליף אותם ב- SF2 יהיה הבדל משמעותי הוא מוציא הרבה יותר אויר?

אקיצר מארז ממש לא מומלץ למרות שהוא יפה

פורסם

זה שהקירור שלו ממש צולע אמרתי כבר 100 פעם לפחות, אם היית מחפש לפני הקניה זה לא היה קורה :)

ה-SF2 בהחלט ישפרו את מצבו, אבל עדיין האיוורור שלו יהיה צולע.

SF2 יעשה לך לא מעט רעש ולא תוכל לשלוט על יותר משני מאוררים עם ההרדקנו שהגיע עם המארז.

פורסם

תוריד את הפילטרים של המאווררים ואז תראה מה קורה והכי חשוב תעדכן

פורסם
  • מחבר

וואלה הורדתי את הפילטרים ויש שיפור גדול אני מרגיש שנכנס יותר אוויר אבל זה לא מסוכן בלי פילטרים?

פורסם

בלי פילטרים זה לא הכי מסוכן!

פשוט תנקה את המארז מאבק פעם בחודש!!!!

פורסם

וואלה הורדתי את הפילטרים ויש שיפור גדול אני מרגיש שנכנס יותר אוויר אבל זה לא מסוכן בלי פילטרים?

יש כמה שיטות לפילטרים יותר טובים מאלו של המארז עצמו :

1.תקנה מג'אב טק פילטרים בגדלים מתאימים (אני קניתי והם עושים את העבודה)

2.תמתח על המארז עמצו פד גזה רפואי כשהוא מקופל על 2 וזה יתן גם תוצאות טובות אבל אל תשכח שעדיין תצטרך כול שבועיים להחליף (ככה זה היה אצלי וזה תלוי בתדירות שהמחשב פועל )

פורסם

זה שהקירור שלו ממש צולע אמרתי כבר 100 פעם לפחות, אם היית מחפש לפני הקניה זה לא היה קורה :)

ה-SF2 בהחלט ישפרו את מצבו, אבל עדיין האיוורור שלו יהיה צולע.

SF2 יעשה לך לא מעט רעש ולא תוכל לשלוט על יותר משני מאוררים עם ההרדקנו שהגיע עם המארז.

מאד מפתיעה הבקורת השלילית לגבי המארז הזה

לאור הבקורות המצוינות שהוא קיבל בכל האתרים בח"ול.

רכשתי אותו לפני מספר חודשים וכעת סיימתי לרכוש את שאר החלקים

כיצד ניתן לשפר את האוורור-הצעות בבקשה?

פורסם

או שתקנה מאווררים חזקים... או שתוריד את הפילטרים....

פורסם

או שתקנה מאווררים חזקים... או שתוריד את הפילטרים....

בבקשה אילו מאוררים נחשביםמעולים ורצוי שיהיו שקטים?

עוד שאלה .

מה הכוונה לsmartfan?האם הכוונה שהם מגבירים אוטומאטית את מהירותם ככל שהטמפרטורה במחשב עולה?

פורסם

לsmart fan II של חברת thermaltake יש 3 אפשרויות

שליטה על פי טמפרטורוה

שליטה ידנית (עם פוטנציומטר)

מהירות מקסימלית (שכח מעור התוף שלך כפרה..)

בכל מקרה הם עושים המון המון רעש

יש המלצות טובות על מאוררי enermax

פורסם

בקשר ל SF זה נכון מה שאמרת שהוא משנה את המהירות שלו לפי הטמפ' שהוא מרגיש ברגש (וזה ביחס ישר)

לפי מה שאני יודע סדרת מאווררים שקטה וטובה הם ה פאנפלו , יש גם את סדרת ה STEALTH של ואנטק

עכשיו בעיקרון בשביל שיהיה איוורר טוב ושקט מופתי משתמשים במאווררים גדולים שמסתובבים לאט וזה יוצר הרבה פוחת רעש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים