פורסם 2014 באפריל 3011 שנים מי אמר שזה רע? זה דווקא די טוב, למי שרוצה pattern נעילה בנגיעות.זה משהו שנכנס רק עכשיו, בעדכון האחרון.
פורסם 2014 במאי 111 שנים היום יצא קיטקט למכשירי G2 בייבוא רונלייט, נאמר שהעדכון הוא רק למכשירים בגרסה של ה- 32GB (אין לי מושג איך ולמה), והסתבר שבעצם זו הגרסה האירופאית שיוצאת עכשיו באירופה עם Knock Code... מההודעה הנ"ל השתמע שזה דבר שלילי.
פורסם 2014 במאי 111 שנים מההודעה הנ"ל השתמע שזה דבר שלילי.לא עקבת אחרי הסיפור של רונלייט ?הם הבטיחו את העדכון כבר ללפני 3 חודשים, וכל פעם דחו אותו מסיבה שצריך התאמות מיוחדות לישראל, בעוד שכל המכשירים המיובאים לא דרכם קיבלו את העדכון העברי בזמן (+"מותאם" לישראל בשינוי ערך קטן שציינתי בתגובות הקודמות).הלקוחות שלהם כועסים ששילמו עוד אקסטרה $$$ בשביל FOTA ויבוא רישמי וכו' ובסוף קיבלו באיחור תוך כדי הרגשה שסתם סחבו אותם והמציאו להם סיפורים. נערך 2014 במאי 111 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2014 באוקטובר 211 שנים כלום כלום כלום. סתם בולשיט שכולם משתפים עימו פעולה משום מה. FOTA = Firmware Over The Air. כל מכשיר תומך בזה, גם אם החנות אומרת לך שלא.ואתה יכול להתקין ידנית כל רום של D802 על כל מכשיר שנקנה בכל מקום בעולם. גם את הרום של רונלייט אתה יכול להתקין בקלות על מכשיר שנרכש בזימבבואה.מה היתרון? 24 חודשי אחריות של יבואן רשמי שאמור לכבד אותה במינימום נערך 2014 באוקטובר 211 שנים על-ידי Roger That
פורסם 2015 באוגוסט 710 שנים מדובר בדיון ישן יחסית, אך מבחינתי אקטואלי מאוד כי גם עכשיו 2015 חודש אוגוסט, עדיין אין עדכון מהאוויר ל G2 של גרסת LOLLIPOP, פשוט עצוב.
פורסם 2015 באוגוסט 710 שנים מחבר חחח וואו, יש לי את הטלפון הזה כבר כלכך הרבה זמן?מצחיק שאתה עדיין מחכה לעדכון FOTA של היבואן... אני כבר מזמן לא מצפה לכלום מהנוכלים האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.