עבור לתוכן

לגבי ה ACTIVE COOL

Featured Replies

פורסם

למישהו יש ניסיון עם המערכת הזאת? עבד איתה, התקין והריץ?

אני רוצה לדעת למעשה אם היא באמת תיתן שיפור בביצועים באוברקלוק רציני. לפי מה שראיתי למערכת יש פוטנציאל, אבל הגבילו אותה בהיטסינק ומאוורר חלשים, ועל הכרטיס הבקרה שלא מפעיל את המאווררים בזמן... האם ניתן להחליף אותם ו/או לשחק עם ההגדרות הללו?

כמו כן, ראיתי שגם לטרמלטייק יש גרסא על בסיס האקטיב קול, הסאב זירו. מישהו ראה את זה פעם? ניתן להשיג את זה בארץ?

פורסם

לפי הביקורת באתר אם תקנה סינק טוב של טרמלרייט זה יעשה את העבודה הרבה יותר טוב

כי הבדיקות באתר הראו שהאקטיב קול עובר לא בהרבה את הספארק7+

אבל הסינקים של טרמלרייט עוברים את הספארק7+...

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודע. קראתי את הכתבה בעצמי. השאלה שלי היא, האם אם למערכת הזאת ישימו סינק אחר, ילטשו אותו, יחליפו מאווררים וכד', ניתון להגיע לביצועים יותר טובים?

בסך הכל הרעיון הוא טוב מאוד, ופלטייר הוא אכן פיתרון טוב לקירור המעבד. לדעתי רק הגימור של המוצר הוא זה שדופק אותו...

פורסם

I obviously worked with the system for a lot of time and I still use it now (I'm very pleased), it does a very nice job keeping my 2.4C under 50 degrees at all times even when overclocked to 3.2 ghz.

The system is actually very good, I doubt if an SLK948 or SP94 will be considerably better while maintaining reasonable noise levels (depends on the fan you select).

Taking the peltier and control system from this unit and connecting it to another heatsink is impossible since the fins of the heatsink are soldered directly into the peltier's hot plate. I think that proper lapping could possibly help the system be a bit better, I have't done it yet.

Regardless of this unit, if you take a regular peltier and connect it to a good heatsink you can get amazing results, the problem is condensation of course, and also a very strong peltier will be too much for a conventional heatsink which won't be able to remove the heat efficiently enough.

Peltier goes very well with good water cooling allowing sub zero temperatures, but then you run into problems of isolating against condensation.

Generally the Active Cool provides an easy to use out of the box peltier cooling solution that offers some of the better performance I saw even compared to the Spark 7+ at full speed which is quite strong. I personally anticipate Active Cool's future products which are supposed to out do the previous versions.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר בעצם שעדיף לחכות קצת לגירסא החדשה של המוצר?

פורסם

כפפי שארמגדון אמר המחסום העיקרי הוא טמפרטורת העיבוי והבקר אכן דואג שזה לא יקרה.

מה שכן , המערכת הזו יכולה לטפל בטמפרטורות גבוהות של המעבד יותר טוב מקירור פסיבי ב ת נ א י שההיטסינק מקורר כיאות ע"י מאוורר שכידוע ירעיש יותר ככל שיעבוד מהר יותר. המערכת הזו היתה כמעט בלתי אפשרית לפני שהופיעו על לוחות האם חיישני טמפ' וכ"ו.

המערכת הזו היא למעשה פתרון מצויין לבעיית הקירור עם פלטייה , ועם מאווררים שקטים יותר ואולי כוונון מעט נמוך יותר לגבי טמפ' העיבוי (הטמפ' הזו איננה קבוע פיסיקלי אלא תלויה בלחות האויר ועוד) ניתן יהיה לומר שהיא תשובה טובה מאד לבעית הקירור של מעבדים מודרניים וחמים מאד.

אני לא מציע לך לשנות מערכת כזו למעט אולי שחלפת המאוורר בפנאפלו L1

פורסם

אני מתאר לעצמי שזה פלטייר של בסביבות ה 80W ? קח תמערכת , תחליף לאיזה פלטייר 150W וSP92 עם איזה דלטה ותראה מה יקרה (או שהמעבד ישרף או שהוא יהיה ב 20 ככה , אחד מהשניים ;) )

פורסם

72W, actually

^_^

פורסם
  • מחבר

תראה, הבעיה שלי היא לא הפלטייה ולא המערכת בכללי. לדעתי הקונספט מצויין ומהווה פיתרון טוב לקירור עם פלטייה.

רק לדעתי לפי ביקורות שקראתי על המוצר הוא לא מנוצל בצורה אופטימלית.

ההיטסינק והמאוורר לא מסלקים את החום מהפלטייה מספיק מהר , מה שמביא אותנו לטמפרטורות של מעל ל- 40 מעלות.

וגם לדעתי ניתן היה להוריד את גבול הטמפרטורה בו המאוררים מתחילים לפעול בשיא המהירות. לפלטייה הזה אין שום בעיה לקרר את המעבד גם מתחת ל- 20 מעלות. אבל יש בעיה של עיבוי. אבל עדיין, לדעתי היו צריכים לתכנן אותה כך שהטמפרטורה תשאר בין 25- 30 מעלות כל הזמן, ואת זה משיגים על ידי היטסינק רציני ומאוורר טוב.

פורסם
  • מחבר

סילחו לי שאני מקפיץ, אך הייתי רוצה תשובה לשאלתי...

פורסם

זה שאתה מבקש סליחה על זה שהקפצת זה מראה אולי על נחמדות אבל לא הופך את מה שעשית לבסדר.

לא קרה פעם ולא פעמיים שמתתי לתשובה אבל אף אחד לא הגיב.

מה לעשות אנשים קוראים את הדיון אך מעדיפים שלא לענות.

לא צריך להציף את הפורום בת'ראדים שלא נענו.

אם הייתי מנהל פורום הייתי נועל את הפורום.

פורסם

סילחו לי שאני מקפיץ, אך הייתי רוצה תשובה לשאלתי...

מה השאלה בדיוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים