עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך עד 700 שקל

Featured Replies

פורסם

מה יש לך כרגע?

מה רזולוציית המסך?

מה דגם הספק?

פורסם
  • מחבר
מה יש לך כרגע?

מה רזולוציית המסך?

מה דגם הספק?

הכל בחתימה

ואני על רזולוציה 1920*1080

פורסם

את הספק תצטרך להחליף, רזולוציית מסך לא שם.

פורסם

השורה הזו לא הגיונית במיוחד: 2x4GB DDR3 Single Channel @ 812.1 MHz G.Skill - זה שני סטיקים אז איך זה single channel? ומה זה התדר המשונה הזה?

קנית חומרה טובה יחסית אבל ספק לא, חבל. איזה משחקים אתה מתכוון לשחק ועל אילו הגדרות? למשל BF4 כמעט לא שחיק על high עם 260X.

פורסם
  • מחבר

גיל, הספק הזה מצויין ואין צורך להחליף אותו, זה שאתה לא מכיר את הייצרן לא מיד אומר שצריך להחליף את הספק.

הספק הזה מחזיק מפלצת כמו 295GTX בלי בעיה, הוא עבר בדיקות (OCCT) ועבר את כולן בהצלחה רבה.

בנוסף, לפי האתר הביקורות הכרטיס הזה מריץ משחק כמו BF4 על הגדרות גבוהות עם ממוצע של 48FPS שזה בסדר גמור.

בנוגע לזיכרונות, זה מה ש CPUZ מראה לי:

ddr.jpg

פורסם

אני מהמר ששמת את הזיכרונות על צבעים שונים (בדרך כלל סלוטים צמודים) ולכן אתה לא מקבל ערוץ כפול.

הספק שלך נחשב גנרי וזה לא משנה מה הוא "מחזיק", אי אפשר להתחייב שהוא ימשיך לעבוד כמו עכשיו עוד הרבה זמן.

260X, מחזיק BF4, אבל לא על הגדרות גבוהות אלא על בינוניות.

פורסם
  • מחבר
אני מהמר ששמת את הזיכרונות על צבעים שונים (בדרך כלל סלוטים צמודים) ולכן אתה לא מקבל ערוץ כפול.

הספק שלך נחשב גנרי וזה לא משנה מה הוא "מחזיק", אי אפשר להתחייב שהוא ימשיך לעבוד כמו עכשיו עוד הרבה זמן.

260X, מחזיק BF4, אבל לא על הגדרות גבוהות אלא על בינוניות.

גם עם ספק ממותג מוכר אי אפשר להתחייב שהוא יחזיק מעמד, כמו גם ש HUNTKEY זה ייצרן של מגוון מכשירים אלקטרוניים,

פשוט בארץ הוא לא מוכר, אתה מוזן להכנס לאתר שלהם ולראות.

הספק הזה החזיק מעמד בבדיקת OCCT במשך שעתיים (extreme load) ושמר על מתח יציב למשך כל הזמן הזה.

הרבה ספקים ממותגים מוכרים לא עוברים שעה אחת עם OCCT

בכל אופן, אם לא 260X אז איזה כרטיס כדאי לי לקחת?

פורסם
  • מחבר
שווה לבדוק יד-2 באתר

יש שם כרטיסים בני מספר חודשים עם אחריות שעולים על הכרטיס שהצעת

http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php/cat/34

אני נמנע מלקנות ביד 2 כי יש שם הרבה שקרנים שמוכרים זבל, במיוחד חומרה שהם שרפו עם OC

מה שכן הסתכלתי במה שיש פה באתר (נראה לי יותר אמין):

יש כמה אופציות:

SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 שזה כרטיס ישן יחסית עם PCIE 2 כמו גם שזה מפלצת זוללת אנרגיה

יש את ה MSI GTX660 שאני לא מצליח למצוא אליו מידע (מצאתי את הדגם שבה עם 2 מאוורים, ופה מוכרים את זה עם המאוורר אחד)

יש את ה gtx 570 oc שגם הוא עם PCIE 2 X 16 ולפי זה הוא נראה כמו סתם זבל

מה שאני מחפש זה כרטיס מאוזן בין צריכת אנרגיה, לביצועים, ולמחיר.

פורסם
גיל, הספק הזה מצויין ואין צורך להחליף אותו, זה שאתה לא מכיר את הייצרן לא מיד אומר שצריך להחליף את הספק.

הספק הזה מחזיק מפלצת כמו 295GTX בלי בעיה, הוא עבר בדיקות (OCCT) ועבר את כולן בהצלחה רבה.

בנוסף, לפי האתר הביקורות הכרטיס הזה מריץ משחק כמו BF4 על הגדרות גבוהות עם ממוצע של 48FPS שזה בסדר גמור.

בנוגע לזיכרונות, זה מה ש CPUZ מראה לי:

ddr.jpg

לא שמת את הזיכורנות בסלוטים הנכונים, תשים את שניהם באותו צבע. המהירות היא 1600mhz לא 800.

ה-GTX 660 הוא האופציה הכי טובה בשבילך.

פורסם
  • מחבר
לא שמת את הזיכורנות בסלוטים הנכונים, תשים את שניהם באותו צבע. המהירות היא 1600mhz לא 800.

שמתי אותם ב DUAL לפני כמה דקות, זה נשאר 800 כמו שהיה

ddr.jpg

נערך על-ידי OptiSTR

פורסם

זה לא היה צריך להשתנות, 800MHz זה 1600MHz ב-DDR (שזה Double Data Rate).

פורסם
  • מחבר

כן אבל יש כמה גרסאות, האם אתה מתכוון לזה?

נערך על-ידי OptiSTR

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים