עבור לתוכן

בחירת סורק למסמכים (300-800 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

אני בשלבי הפטרות מכל הניירת בביתי, אז העברתי את רוב הדואר שלי לדוא"ל, סרקתי את רוב המסמכים הישנים ותייקתי הכל יפה בענן, הבעיה היא שיש דואר שעדיין מתעקש להגיע באופן מודפס.

בבית יש לי סורק שולחני (אופקי) שהוא באיכות טובה, אבל לוקח זמן רב לבצע בו משהו שהוא יומיומי כזה - עד שהנורה מתחממת, מיקום הדף (יש דואר שהוא ארוך יותר מאורך הסורק), הסריקה עצמה, תוכנה מסורבלת עד שאני מוציא pdf נורמלי והעלאה ותיוק לG. Drive.

אני מעוניין בסורק זול שיוכל לעשות את זה הרבה יותר מהר והרבה יותר פשוט - מכניס דף\דפים והוא סורק ונותן אופציה זריזה לתיוק. לא צריך איכות גבוהה - רק ברמה שאפשר יהיה לקרוא (ברור) את הטקסט, לא חובה אפילו שיהיה צבעוני. עדיף שיהיה קטן.

ראיתי באינטרנט כמה סורקי מסמכים מקצועיים (Avison וכד'), אך הם הרבה מעבר לצורך שלי - הם מתמקדים בסריקה של עשרות דפים בדקה ופונקציות מתקדמות - אני צריך משהו מאוד בסיסי. לא עומד לסרוק ערמות של ניירת כל יום, כמה עמודים בשבוע.

אין לי ממש מחיר ספציפי שאני מוכן להשקיע - בעיקרון אני רוצה את הסורק הזול ביותר שיבצע את העבודה הפשוטה כמו שצריך, אם אפשר בתוספת של 100-200 שקלים לקבל יתרון משמעותי - אני מוכן להוסיף אותם.

כמה אופציות שחשבתי עליהן:

1. Doxie Go הוא סורק שנועד בדיוק למטרה הזו - הוא קטן מאוד (נייד - אבל זה לא ממש מעניין אותי), תוך שניות בודדות הוא סורק ומתייק. הבעיה שלא מצאתי אותו בארץ ושהוא יקר (170$+ משלוח + 18% מע"מ, יש עוד מס?). האם מישהו התנסה בסורק הזה? הוא שווה את המחיר? יש בארץ סורקים דומים של Plustek (למשל S410 ב500 ש"ח), האם מישהו התנסה בהם?

2. לקחת מדפסת משולבת כלשהי עם feed (הזנה) למשל הCanon Pixma MX455 בפחות מ400 ש"ח. האם הפיד של הסורק יהיה טוב בשבילי? מישהו יודע להעריך כמה זמן לוקח מרגע שיש לי מכתב ביד לרגע שהוא מתויק בענן? (האם יש זמן התחממות לנורה? האם הפיד לא נתקע מנירות דקים? האם התוכנה פשוטה?). יצויין כי המדפסת המובנת זה יתרון נחמד, אבל לא מהותי (יש לי מדפסת בבית, וזה עולה בנפח משמעותי של הסורק).

3. סורק אנכי כלשהו - לא מבין בזה בכלל - מישהו יודע לתת חוות דעת? המלצות?

תודה רבה מראש,

אור.

נערך על-ידי xZiper2

פורסם

אם יש לך מכשיר עם מערכת הפעלה iOS (אייפון/אייפוד/אייפד), קיימת עבורם אפליקצית סריקה של Doxie.

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שאני מבין איך זה רלוונטי. ביקשתי המלצה לסורק לצרכים שלי.

והאמת היא שכל המכשירים שלי הם אנדרואיד :)

פורסם

לדרישות שלך הכי מתאים הסורק של Doxie אבל כמו שכתבת, הוא יקר ואין להשיג אותו בארץ.

הייתי ממליצה לך לנסות את ה-Canon MX455.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים