פורסם 2004 במרץ 521 שנים שחצנות או לא, הרכב הזה רואה מוסך פעם באיזה ככה וזה מה שאני תמיד אהבתי בו ואמשיך לאהוב, כנ"ל גם לגבי פורשה וב.מ.וו... לנאצים האלה פשוט יש את זה.איו ספק לרגע, אך אם כבר מכוניות יוקרה (ומשפחתיות) אני מעדיף ב.מ.וו או אודי...
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר אי אפשר לקרוא להם נאצים כי זה העבר שלהם תאמין לי שגם בארצות הברית או בצרפת או בכול מדינה שתביא יכלה להיות שואה צריך רק תנאים מתאימים.תגיד את זה לאנשים עם הרבה כסף אשר נמנעים מלרכוש מגרמניה מוצרים רק בגלל עברה. לי לא ממש משנה, רק שיהיה לי את הכסף. 8)
פורסם 2004 במרץ 521 שנים גם לי אין בעיה אם כסף וגם לא אם גרמנים אבל תאמת אני לא יקנה מוןם דבר צרפתי(יכססס).
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מה שמדהים אותי במרצדס היא כל כך מבריקה ונוצצת זה סוג מתכת יוקרתי כזה מממש אהבתי..
פורסם 2004 במרץ 621 שנים גם לי אין בעיה אם כסף וגם לא אם גרמנים אבל תאמת אני לא יקנה מוןם דבר צרפתי(יכססס). אבל יש לך בעיה עם שגיאות כתיב... אוטו מהמם וגם אני אהבתי הכי הרבה את התמונה האחרונה 8).
פורסם 2004 במרץ 621 שנים אני גם קיבלתי את הEMAIL הזה היו גם שלושה תמונות אך אחת מהם הייתה שונה אז יש לנו אוסף של 4 תמונות של מכוניות ניקל
פורסם 2004 במרץ 621 שנים עוד תמונה מדהימה ודיי אם הקטע הזה של להעיר על שגיאות כתיב בסדר יש לי שגיאות אני יודע אבל מה הקטע לומר את זה?? אני לא מבין מה המטרה?? , אתה סתם רוצה להראות שאתה חכם (תאמין לי אם אתה יודע לכתוב לא אומר שאתה חכם, ואיך עשית אם הפרצוץ ההוא ).
פורסם 2004 במרץ 621 שנים דרח אגוו...כתיבה בלי שגיעות חתיב ..בהחרכ מרעא על חוכמא כלשהי..עלע עם אטה דיסלקת
פורסם 2004 במרץ 721 שנים הניקל הזה מדהיייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! אני כרגע מעדיף את המרצדס הזאת על כל אוטו בגלל הניקל
פורסם 2004 במרץ 721 שנים תגיד את זה לאנשים עם הרבה כסף אשר נמנעים מלרכוש מגרמניה מוצרים רק בגלל עברה. לי לא ממש משנה, רק שיהיה לי את הכסף. 8)אתה יודע למה זה מצחיק אותי? כי אתה יודע שלעולם לא יהיה לך את הכסף... ;D
פורסם 2004 במרץ 721 שנים אני רוצה לראות את בעל הרכב שיתן לגרגר אבק להתישב עליוהוא מרשים בגלל ההברקה שלו.. אם היה שלי כל 3 שעות הייתי מנקה אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.