עבור לתוכן

מרצדס - ראווה מדהימה

Featured Replies

פורסם

שחצנות או לא, הרכב הזה רואה מוסך פעם באיזה ככה וזה מה שאני תמיד אהבתי בו ואמשיך לאהוב, כנ"ל גם לגבי פורשה וב.מ.וו...

לנאצים האלה פשוט יש את זה.

איו ספק לרגע, אך אם כבר מכוניות יוקרה (ומשפחתיות) אני מעדיף ב.מ.וו או אודי...

• תגובות 41
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אי אפשר לקרוא להם נאצים כי זה העבר שלהם תאמין לי שגם בארצות הברית או בצרפת או בכול מדינה שתביא יכלה להיות שואה צריך רק תנאים מתאימים.

תגיד את זה לאנשים עם הרבה כסף אשר נמנעים מלרכוש מגרמניה מוצרים רק בגלל עברה. לי לא ממש משנה, רק שיהיה לי את הכסף. 8)

פורסם

גם לי אין בעיה אם כסף וגם לא אם גרמנים אבל תאמת אני לא יקנה מוןם דבר צרפתי(יכססס).

פורסם

מה שמדהים אותי במרצדס היא כל כך מבריקה ונוצצת זה סוג מתכת יוקרתי כזה מממש אהבתי..

פורסם
גם לי אין בעיה אם כסף וגם לא אם גרמנים אבל תאמת אני לא יקנה מוןם דבר צרפתי(יכססס).

אבל יש לך בעיה עם שגיאות כתיב... :P

אוטו מהמם וגם אני אהבתי הכי הרבה את התמונה האחרונה 8).

פורסם

אני גם קיבלתי את הEMAIL הזה היו גם שלושה תמונות אך אחת מהם הייתה שונה אז יש לנו אוסף של 4 תמונות של מכוניות ניקל

פורסם

עוד תמונה מדהימה ודיי אם הקטע הזה של להעיר על שגיאות כתיב בסדר יש לי שגיאות אני יודע אבל מה הקטע לומר את זה?? אני לא מבין מה המטרה?? , אתה סתם רוצה להראות שאתה חכם (תאמין לי אם אתה יודע לכתוב לא אומר שאתה חכם, ואיך עשית אם הפרצוץ ההוא :P).

פורסם

דרח אגוו...כתיבה בלי שגיעות חתיב ..בהחרכ מרעא על חוכמא כלשהי..עלע עם אטה דיסלקת

פורסם

הסתנוורתי

:o

פורסם

הניקל הזה מדהיייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!

אני כרגע מעדיף את המרצדס הזאת על כל אוטו בגלל הניקל :o

פורסם

תגיד את זה לאנשים עם הרבה כסף אשר נמנעים מלרכוש מגרמניה מוצרים רק בגלל עברה. לי לא ממש משנה, רק שיהיה לי את הכסף. 8)

אתה יודע למה זה מצחיק אותי? כי אתה יודע שלעולם לא יהיה לך את הכסף... ;D

פורסם

אני רוצה לראות את בעל הרכב שיתן לגרגר אבק להתישב עליו

הוא מרשים בגלל ההברקה שלו.. אם היה שלי כל 3 שעות הייתי מנקה אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים