פורסם 2004 במרץ 521 שנים שלום,קניתי מעבד ומאורר מעבד : AMD 2800XPמאורר : SPIRE WHISPERROCK IIIעכשיו לא הגיע איתו שום משחה טרמית או משהו כזהאבל יש מדבקה לבנה שאמורים להסיראם זה המשחה טרמית שאני אמור למרוח או שאני צריך לקנות משחה טרמית כדי למרוח עם הקריסטל של המעבד ?(בהוראות ההתקנה של המאורר לא רשום כלום על לשים משחה וכו'מה לעשות ?
פורסם 2004 במרץ 521 שנים בדרך כלל אצל ספיר מגיע פד טרמיזאת אומרת משחה דבוקה לסינק מלמטה בצורת ריבועשאתה נוגע בזה אתה לא אמור להרגיש כמו דף אלה כמו משחה דביקה כזאתיכול להיות שיש מדבקה מרובעת שאתה צריך להוריד ומתחת יש את המשחה אני ממש לא זוכרבכל מקרה הפד הטרמי שלהם מאוד בסיסי והוא לא מי יודע מה טובאבל לא הייתי משקיע במשחה טובה כי הסינק עצמו לא נחשב טוב..
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר שלוםנכון על מאורר של SPIRE יש משחה לבנהאמרו לי אבל שאני צריך למרוח את המשחה גם על המעבדהאם זה נכון ?
פורסם 2004 במרץ 521 שנים מחבר שאלה קטנה אני מפחד להכניס את זה בגלל ה-ווים האלה שאמורים להינעל על התושבת של המעבדהאם יש לך איזה שהוא מדריך איך להרכיב מאורר למעבד ואת שניהם ללוח אם ?
פורסם 2004 במרץ 521 שנים כן יש לי איזשהו מדריך בשבילך תתחבר אלי לאי סי קיו 136540813 אני ישלח לך זה סרט וידאו קצר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.