פורסם 2014 באפריל 1611 שנים בדיוק קניתי מחשב קומפקטי לסלון, ואני צריך המלצה על מקלדת או סט עכבר ומקלדת, חובה אלחוטי. יש לי עכבר, אז אין לי בעיה לקנות רק מקלדת, אבל מצד שני, יש לי מעט חיבורי USB והייתי מעדיף לחסוך. חשוב לי שהמקלדת תהייה קטנה, אין לי בעיה גם בחצי מקלדת (כמו בניידים, בלי המספרים בצד ימין). מאוד חשוב לי העיצוב, עיצוב חלק ולא בולט, דומה למקלדות של Apple. ראיתי את זאת: היא עונה על הדרישות שלי, אבל היא עובדת ב-Bluetooth ולכן ירדתי מזה. בעיקרון אני פתוח להצעות לסט או רק למקלדת. התקציב עומד על 300 ש"ח, אבל עדיף לחסוך. נערך 2014 באפריל 1611 שנים על-ידי OR2OOO
פורסם 2014 באפריל 1811 שנים Logitech K400 - מקלדת אלחוטית כולל משטח מגע, מעולה ל-HTPC.http://www.ret.co.il/products/91452-%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%93%D7%AA-logitech-wireless-touch-keyboard-k400.aspx
פורסם 2014 באפריל 2011 שנים מחבר תודה על התגובה. ראיתי את המקלדת הזאת, אבל ויתרתי עליה כי המשטח מגע מרגיש לי מיותר, גם בניידים שיש לי אני משתמש בעכבר נפרד.עוד המלצות?
פורסם 2014 באפריל 2111 שנים ל-Rapoo יש דגמים אחרים שעובדים עם דונגל אלחוטי אבל הם באים עם משטח מגע. לא מצאתי מקלדת עם דונגל אלחוטי בלי משטח מגע.יש לך שתי אפשרויות, או לקנות מקלדת עם משטח מגע שמגיעה עם דונגל אלחוטי או להשתמש במקלדת Bluetooth בלי משטח מגע ולקנות עבורה דונגל Bluetooth למחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.