עבור לתוכן

האם יש אפשרות ב-Windows 8.1 לשנות את הערכת הנושא לממשק הקלאסי של חלונות 95/98/ME?

Featured Replies

פורסם

למקרה ואני פעם אשדרג את מערכת ההפעלה שלי לחלונות 8.1 (טוענים שהיא פחות כבדה מחלונות 7), ברצוני לשאול האם יש אפשרות לשנות את בממשק שולחן העבודה הרגיל את ערכת הנושא הרגילה לממשק הקלאסי (Windows Classic) של חלונות (כלומר זה של 95/98/ME) כמו שאפשר בחלונות 7, ויסטה ו-XP?

כי פשוט ממשק ברירת המחדל של חלונות החל מחלונות XP ובמיוחד החל מחלונות 7, הוא מסורבל מדי מאחר והוא עתיר בגרפיקה, ונותן עדיפות על אייקונים על חשבון הטקסט (למשל בממשק ה-AERO של חלונות 7 ולפי דעתי גם ב-8.1, בכפתור ההתחל יש סמל בלבד והוא מעוצב יותר מדי, לעומת הממשק הקלאסי, שגם רשום התחל, והעיצוב הוא פשוט ונוח יותר בשבילי).

פורסם

אין.

מצד שני גם Aero לא קיים יותר, החלונות לא שקופים וכפתור ההתחל לא מעוצב. הוא מכיל צבע אחד והוא צורה גיאומטרית פשוטה.

פורסם
  • מחבר

חבל שאין יותר את ממשק ה-Windows Classic. אך לא העליתי על דעתי שכל מה שצריך לעשות זה להוריד מהלינק שנתנת (או מכל מקום אחר באינטרנט), את הממשק, ואז שלבי ההמשך זהים לאלו שבחלונות 7 (שאני יודע לבצעם בקלות).

תודה רבה.

פורסם

שכחתי להזכיר שיש עוד תוכנות שמחזירות את ההתחל(חלקן בחינם וחלקן בתשלום) ואתה יכול לראות השוואה בקישור הבא

Compare Start Menus:Classic Shell vs StartIsBack, Start8 etc

בנוסף יש כאלו כמו StartIsBack+ שאין לו למשל Startup Service(אם זה משנה לך) ולמרות שהוא בתשלום אפשר לנסות ל30 יום או לרכוש ב$2.99 .

ובכלליות לגבי חלונות 8.1 ההתחל חוזר מתישהו בעתיד

Rejoice! The Start menu is coming back to Windows

נראה שעל האריחים הם לא מוותרים ואולי בפסח הבא נראה אחד בצורה של מצה P:

start-menu-windows-81-100259199-large.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים