עבור לתוכן

האם לכרטיס מסך יותר קשה במשחקים להוציא תמונה על מסך 37 מאשר על 24?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
כמובן שלא , אבל ה37 הוא בטח מסך טלוויזיה ? במקרה הזה יכול להיות בעיה של GHOSTING וINPUT LAG, אולי אפילו במקרים נדירים הגבלה ל50HZ במקום 60HZ.

אישית הייתי המון שנים עם DELL E228WFP שסובל ממריחות לא מהעולם הזה (ודווקא לא חריג ממש ביחס לLCD מהתקופה שלו), אי אפשר לראות שום דבר בזמן שאתה מסובב את המצלמה במשחק, ולא ידעתי את זה אף פעם. כשהחלפתי למסך עם מריחות הרבה פחות בולטות, לא יכלתי יותר להשתמש בDELL במשחקים. אז יכול לצאת מצב שלא תוכל לשחק טוב למרות שאתה לא מודע למריחות.

התחלתי לשחק בטלויזיה והפעלתי FRAPS לראות את הפריימים בשנייה, שמתי לב שבמשחקים כמו טיטאןפול ובטלפילד 4 זה נשאר קבוע על 50, ואילו בפיפה על 60, מה הסיבה?

פורסם

קבוע על 50 ? לא עובר 50 אף פעם אבל מגיע בדיוק ל50 הרבה פעמים ? במקרה הזה אתה צריך לכבות בהגדרות VSYNC ... זה הגדרה שימושית אם אתה מחפש חוויה קולנועית טובה יותר ולסיים את המשחק עם 0-50 . (מוסיפה דיליי)

אם זה היה כבוי, פשוט זה מה שהמחשב שלך יכול לספק על ההגדרות שאתה משחק. תוריד הגדרות דורשניות כמו AA וHBAO\SSAO .

אגב אם VSYNC הגביל אותך ל50FPS אז המסך שלך אשכרה על 50HZ ... תנסה לשנות בדרייבר ל60.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הויסינק וזה באמת עלה ל60, אבל שמתי לב מדי פעם שיש כמו מן כאלה קוים אופקיים כשיש תזוזה מהירה על המסך,אז בעצם אני צריך לבחור בין ויסינק עם דיליי כמו שאתה אומר לבין טיפה קוים אופקיים כאילו

פורסם

אז כנראה שהמסך שלך על 50HZ ... תנסה להעלות ל60 , גם אם אין אפשרות אפשר לעשות בעצמך, רוב הסיכויים שיעבוד אני מאמין.

הקווים האופקיים הם בעיתיים כשהFPS שלך נמוך , מאיזור ה90 ומעלה אתה לא תסבול מהם (ממש לא יעלמו אבל תתרגל). כמה שהFPS גבוה יותר, שני הפריימים שאתה רואה על המסך (אתה שם לב לקו האופקי שמפריד בין שני פריימים שונים), יהיו קרובים יותר אחד לשני מבחינת זמן אז יהיה ביניהם פחות הבדל.

פורסם

הרבה טלוויזיות עובדות על 50Hz, לכן הגיוני שזה המצב של פותח הדיון.

פורסם
  • מחבר
אז כנראה שהמסך שלך על 50HZ ... תנסה להעלות ל60 , גם אם אין אפשרות אפשר לעשות בעצמך, רוב הסיכויים שיעבוד אני מאמין.

הקווים האופקיים הם בעיתיים כשהFPS שלך נמוך , מאיזור ה90 ומעלה אתה לא תסבול מהם (ממש לא יעלמו אבל תתרגל). כמה שהFPS גבוה יותר, שני הפריימים שאתה רואה על המסך (אתה שם לב לקו האופקי שמפריד בין שני פריימים שונים), יהיו קרובים יותר אחד לשני מבחינת זמן אז יהיה ביניהם פחות הבדל.

בדקתי את הדגם של הטלויזיה- הטלויזיה היא 100Hz...רק למה אתה מתכוון כשאתה אומר תנסה להעלות ל60 , גם אם אין אפשרות אפשר לעשות בעצמך?

אתה מתכוון להגדרות במשחק עצמו? כי למשל בטיטןפול לא ראיתי שום דבר לגבי הרצ אלא יש רק בחירת רזולוציה

פורסם

זה בדרך כלל לא באמת 100 הרץ, אלא סתם נקרא ככה בגלל שיש לה אפשרות לINTERPOLATION, להעלות סרט של 24FPS ל48\50 ... האפשרות הזאת מוסיפה דיליי מטורף אז כדאי שתוודא שהיא כבויה.

בדרייבר של הכרטיס מסך איפה שאתה בוחר רזולוציה תבדוק אם אפשר 60HZ, אם לא אז תנסה CUSTOM RESOLUTION, תשאיר תזמונים על אוטומטי או LCD REDUCED BLANK ותנסה 60 ... בתכלס אתה יכול לנסות גם יותר מ60 אם יעבוד ולראות לאן אתה מגיע, בדרך כלל אין שום תופעות לוואי, ואם יש אז זה משהו ויזואלי ולא קיצור תוחלת חיים .

פורסם

100 הרץ כנראה זה האפקט של מנוע החלקת התמונה בטלוויזיה שמכפיל פריימים כדי ליצור תחושה חלקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים