עבור לתוכן

המלצה למדפסת לייזר משרדית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר חדשה למשרד אבל אני לא בטוח בדיוק איזה דגם וחברה הכי כדאי לקנות.

התקציב הוא עד אלף ש"ח, ההדפסה תתצבע בעיקר בשחור לבן, צבע זה לא משהו קריטי, במיוחד אחריי שראיתי שיש מדפסות שאם נגמר צבע אחד בטיונר המדפסת מפסיקה להדפיס, רצוי שהטיונר להחלפה יהיה במחיר סביר ויוכל לספק בערך כ2000 הדפסותץ

חשובה מאוד איכות הסריקה! מדפיס דיי הרבה (משרד בכל זאת), חיבור לרשת לא חובה אך יכל להיות פלוס רציני.

חובה שהמדפסת תהיה כוללת סורק ופקס ואם היא תצלם ותדפיס דו צדדי זה יהיה גם פלוס רציני.

תודה רבה לכל העוזרים!! :)

פורסם

לדעתי תתמקד בסמסונג או בראדר. לסמסנוג יש דגמים עם טיונר של 5000 דף.זה קצת מעל התקציב שלך אבל זה מאד משתלם והתחליפיים גם מדפיסים מצויין כך שיש לך סיכוי טוב להוריד עלויות בטווח הארוך. כמו כן בסמסונג התוף מחובר לטיונר. כך שמחיר הטיונר כולל כבר תוף. במדפסת אחרות מחיר תוף שווה למחיר טיונר בעצמו. למרות שתוף מוחלף רק כל 20000 הדפסות. בעידן של היום אל תקח מדפסת ללא כרטיס רשת אלחוטי מובנה.

אם אתה מוותר על צבע אז נפתחות לך מגוון אפשרויות טובות. תזכור שבצבעוני יש 4 טיונרים... עלות לא מבוטלת.

למשל http://www.freedio.co.il/items/172796-מדפסת-לייזר-משולבת-אלחוטית-Samsung-SCX-3405FW-Samsung-סמסונג

טוב , זו אולי לא המדפסת הכי מומלצת. ראיתי שהטיונר של מספיק רק ל 1500 דף.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם עוד לא קנית, יש לי M1212NF HP סגורה מחברה שנסגרה, אך אין אחרית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים