פורסם 2014 באפריל 1111 שנים אני מחפש לקנות מחשב נייד לאבא שלי, הדרישות הן כאלה* מטרות המחשב? עבודה משרדית - עסקית* גודל המסך?גודל סטנדרטי נוח לעבודה, מניח בין 13 ל16* האם נדרש זמן סוללה ארוך? אזור ה5 שעות נשמע מספיק, לא מבין בשוק הנוכחי ממש* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בהרבה זיכרון, עדיף זיכרון מהיר* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות לקוחות כמה שיותר טוב!! הכיוון הוא דל* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שירות ואחריות!!שאלות שמחקתי לא קריטיות ליהתקציב לא ממש מוגבל, אני מניח שהמחשב צריך להחזיק לו לכמה שנים (3-4) הבאות, מעוניין במחשב שיעבוד לו חלק ולא יעשה בעיות.רק לא רוצה להוציא כסף סתם על מחשב שלא יהיה מנוצל, אבל שכן יעבוד מהר.תודה רבה על העזרה!
פורסם 2014 באפריל 1411 שנים תסתכל על סדרת Dell Latitudeסדרה מצוינת. יש לי מחשב מהסדרה הזאת בן 12 שנים עובד מצוין
פורסם 2014 באפריל 1411 שנים מחבר תודה רבה, חשבתי על הסדרה הזו, אני חושב ללכת על אחד עם מעבד I7, עדיף לי כזה שהוא דו ליבתי?
פורסם 2014 באפריל 1511 שנים בעיקרון מעבד i7 בעל ארבע ליבות צורך יותר חשמל.תשתדל לקחת מעבד האסוול (הדור הרביעי של סדרת core i) כי הם השתפרו בצריכת החשמל שלהם.בנוגע לכונן: כדאי מאוד לקחת SSD של לפחות 120 GBמחר יהיה לי יותר זמן אז אסתכל ואחפש לך אם יש משהו כדאי. נערך 2014 באפריל 1511 שנים על-ידי דובי770
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.