פורסם 2004 במרץ 421 שנים אז ככה קניתי את ה ALX 800 (יותר נכון קנו לי) והוא נראה ממש חמוד הוא ממש קטן!!!!! יותר קטן ההטסינק של spire הוא מאוד קטן... אז ככה עוד לא חיברתי אותו... ואני יודיע לכם עוד בהמשך איך הוא מקרר והכל. (איתו קניתי את ה vantec spectum UV 80mm )
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר קנו לך אותו במקרה מPCH היום (יום חמישי)?כן למה?אני באתי לקחת אבל כן מישהו אחר קנה (שילם עליו*)
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר עכשיו הטמפרטורה עם ה spire67 cpu במאמץמעלות ה MB (מארז) =30כן אני יודע שאני צריך לשפר את הקירור במארז אני מתכנן מודיג כבר הרבה זמן אבל יש בעיות.מצטער על ה דאבל :\
פורסם 2004 במרץ 421 שנים 67 במאמץ זה לא ממש טובוזה סינק שנחשב לאחלה..בקיצור תדאג לקירור מארז טוב (אם זה דורש מאוררים חזקים יותר או חירור המארז למיקום מאוררים חדשים)לסידור חוטים וקדומה..משחה טרמית טובהותעדכן אותנו
פורסם 2004 במרץ 421 שנים יחסית טמפ' לא טובות עם קירור מעולה כזה, שאתה נוגע בגוף קירור הוא חם? (יכול להיות שיש מגע לקוי בין בסיס הגוף קירור לליבה)תנסה להרכיב אותו מחדש וטוב.* הערה/הארה: אני יודע שגם הלוח שלך מראה טמפ' מדוייקת ואם אותם תנאים היו על לוח nForce2 אז הטמפ' הייתה 57 מעלות..אופס, טעות מנהלים ;D , הטמפ' עם הSpire..
פורסם 2004 במרץ 421 שנים לא יודע מה איתכם ידידיי אבל הוא אמר שה 67 מעלות זה עם ה spire שלו ... ולא עם ה ALX....
פורסם 2004 במרץ 421 שנים לא יודע מה איתכם ידידיי אבל הוא אמר שה 67 מעלות זה עם ה spire שלו ... ולא עם ה ALX....נכון, טעות שלנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.