עבור לתוכן

חנויות שלא מסכימות להראות את המסך לפני הרכישה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יצאת צ'יפס. בניתי על זה שיש פה אנשים מבינים. חצי חינם זו חנות מחשבים http://fre.co.il/

זה שיש גם סופר בכזה שם, זה נחמד והכל, אבל בחייאת.

לא אני זו שלא מבינה...

- - - תגובה אוחדה: - - -

תודה לכולם. עזרתם לי מואד (not). סה"כ רציתי לדעת איפה אפשר לראות מסכים, ולא מה כדאי יותר , מסך אחד או שניים, או לשמוע שאני לא מבינה במחשבים מאדם שלא יודע שיש גם חנות מחשבים שקוראים לה חצי חינם.

תודה בכל מקרה, המשך יום מצויין (ושבוע, ושנה וחיים מצויינים...).

נ.ב. לא כולכם, חלק דווקא היו ענייניים, אז לכם באמת תודה, אני מבינה שאת המסך הזה אין לי סיכוי לראות בלייב. לכם באמת תודה!! :-)

פורסם
על יחס עלות תועלת שמעת? לשלם יותר מפי 2 כדי לקבל 15 אחוז יותר שטח מסך לא נשמע לי כעסקה משתלמת במיוחד...

לדעתי אי אפשר להשוות שני מסכים זה לצד זה לאחד גדול. מסך גדול נוח יותר. האם זה שווה את הכסף? לא יודע, לשיקול מי שקונה את זה.

אני מסתפק במסך 23.6 בודד.

פורסם
יצאת צ'יפס. בניתי על זה שיש פה אנשים מבינים. חצי חינם זו חנות מחשבים http://fre.co.il/

זה שיש גם סופר בכזה שם, זה נחמד והכל, אבל בחייאת.

לא אני זו שלא מבינה...

- - - תגובה אוחדה: - - -

תודה לכולם. עזרתם לי מואד (not). סה"כ רציתי לדעת איפה אפשר לראות מסכים, ולא מה כדאי יותר , מסך אחד או שניים, או לשמוע שאני לא מבינה במחשבים מאדם שלא יודע שיש גם חנות מחשבים שקוראים לה חצי חינם.

תודה בכל מקרה, המשך יום מצויין (ושבוע, ושנה וחיים מצויינים...).

נ.ב. לא כולכם, חלק דווקא היו ענייניים, אז לכם באמת תודה, אני מבינה שאת המסך הזה אין לי סיכוי לראות בלייב. לכם באמת תודה!! :-)

אפשר לראות מסכים בBIG BOX, לא נראה לי שיש את הדגם שאת מחפשת אבל שווה לנסות. בכל אופן אי אפשר להאכזב ממסך דל IPS מודרני מבחינת איכות התמונה.

פורסם

למה חנויות חשמל בהמוניהם יכולות להציג עשרות מסכי טלויזיה על קירות ענק שמשדרות מהבוקר עד הערב (חלקם אפילו 24/7)

גם טלויזיות של 60 אינץ ומעלה שהדל המדובר הוא "פיצוחים" לידם

אבל מסכי מחשב זה כבר יותר מדי לבקש?

נראה לי תמוה

אגב,

את המסך שלי (סמסונג 23 אינץ) רכשתי בשופרסל (כן כן) המחיר שם היה נמוך משמעותית מכל המתחרים ואפילו היה מבחר לא קטן של מסכים בתצוגה

זה היה לפני 4 שנים בערך, לא יודע מה קורה שם היום..

פורסם

אני כבר שנים קונה מסכים אחרי תצוגה והשוואה בחנות בפ"ת בשם notebookclub.co.il . איפה שהוא בקרית מטלון. גם שבוע שעבר ראיתי את ה דל 27" אבל בסוף קניתי את ה Dell 2413 כי היה זול יותר. יש להם קיר תצוגה ואתה יכול לנסות קונפיגורציות שונות. יש שם גם צוות מוכרים נחמד ומחירים ללא תחרות. אין לי אחוזים וזה כבר מסך שלישי של דל שאני קונה שם וכולם עדיין עובדים.

הקודמים שקינתי הם Dell 2410. שים לב שיש כמה סוגי IPS . הסוג הטוב עולה איזה 1000 שח יותר מה eIPS . קוראים לו ahIPS

למגיב לפני שרכש סמסונג 23 עם כפתורי מגע מצד ימין למטה וחצי אליפסה קטנה בולטת באותה פינה - אצל שלושה חברים בלתי תלויים הם התפגרו השנה. לא ברור למה. כולם אחרי תקופת האחריות. אולי וירוס.

פורסם

^מה הקשר וירוס?

פורסם
15 אחוז? .... זה זינוק של 60% בשטח העבודה.

1440 לעומת 1200 - זה שיפור של 20% ברוחב.

2560 לעומת 1920 - זה שיפור של 33.333% לאורך.

סך הכל 120% כפול 133.333% = 160% - שהם כאמור 60% שיפור בשטח המסך.

תודה לכולם. עזרתם לי מואד (not). סה"כ רציתי לדעת איפה אפשר לראות מסכים

יעלי יקרה,

היית קונה מסך חדש "27 לאחר שפתחו את המארז והראו אותו למישהו אחר ?

במקום ל"התבכיין" (כאילו) הפעילי מעט את הראש.

קרוב לודאי שלאחד המשתתפים בפורום יש את המסך שאת מחפשת, תבררי אם תוכלי לראות אותו אצלו/אצלה.

אגב, לי יש את המסך ואם את גרה סמוך לבת ים תוכלי לראות אותו אצלי - את יכולה לשלוח לי הודעה בפרטי.

פורסם

יעלי יקרה,

היית קונה מסך חדש "27 לאחר שפתחו את המארז והראו אותו למישהו אחר ?

מסך עם נגיף האבולה? השתגעת!

חס וחלילה.

פורסם

אוי לא. גם לפה הבאת את זה?

הרוב לא חושבים כמוך. תפסיק עם ההטפה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים