פורסם 2014 באפריל 811 שנים המחשב לפתע פתאום ללא מאמץ בכלל בכלל גם ששום דבר לא פועל התחיל לעשות רעש של רכבתזאת לציין שזה לא היה ככה עד לפני כמה שעות... הוא נקי (יחסית) וגם אם לא זה לא אמור ממש להתאמץ גם בלי אבקאיך אני מעיף את הרעש הזה מהאוזניים שלי?
פורסם 2014 באפריל 811 שנים מחבר זה נראה לי בא מהמאוורר של מערכת הקירור של המעבדאבל כמו שאמרתי אני סתם גולש באינטרנט זה לא אמור לאמץ אותו בכלל (i5 HASWELL 4430 3.0GHZ)עריכה: כן אחי עכשיו בדקתי וזה המאוורר של הקירור.. הפסקתי אותו עם האצבע לשנייה תוך כדי פעולה והיה שקט ממש נערך 2014 באפריל 811 שנים על-ידי mMmSaK
פורסם 2014 באפריל 911 שנים תבדוק שהוא לא נוגע במשהו, יכול להיות שהצטבר אבק שלא ראית על צלעות הקירור והמאוורר מגרד אותו או שפשוט המיסב הלך.
פורסם 2014 באפריל 911 שנים מחבר המיסב שלי? מזה? זה מראה לי שיש 128 מעלות צלזיוס במעבד (תוכנת speed fan) נערך 2014 באפריל 911 שנים על-ידי mMmSaK
פורסם 2014 באפריל 911 שנים הטמפ' כבר ברמה מסוכנת.כנראה שתצטרך להחליף משחה טרמית וקירור למעבד, וכמה שיותר מהר.בן כמה המחשב? נערך 2014 באפריל 911 שנים על-ידי matan5000
פורסם 2014 באפריל 911 שנים מחבר הוצאתי אותו מהתושבת שלו ניקיתי אותו מאבק לגמרי וסובבתי אותו לכיוון קצת יותר נורמאלי למרות שאני לא יודע למה זה שינה משהו הקירור היה כמו שהוא היה למעלה מחצי שנה ועבד נהדר.. מרחתי קצת יותר טוב את המשחה הטרמית ושמתי את הכבל שלו במקום אחר
פורסם 2014 באפריל 911 שנים מחבר זהו שבכלום.. זה לא היה רעש של חיכוכים עם משהו.. זה עשה רעש של מאמץ בלי סיבהכנראה סתם היה שיכור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.